3 power-couples til tørre lepper.

Foto: La Mer.

Det er vanlig å få tørre lepper i løpet av sommeren. Det kan skyldes flere faktorer som dehydrering, tørr og varm vind, og mye soleksponering. Leppene våre har ikke talgkjertler som resten av huden har, og derfor er leppene mer tilbøyelige til å miste fuktigheten. Her er 3 “power-couples” som pleier og fukter tørre lepper.

La Mer The lip polisher
La Mer har laget en luksuriøs skrubb som sammen med applikatoren både fjerner døde hudceller og setter i gang blodsirkulasjonen. Fordi den er tilsatt pleiende ingredienser oppleves den som en pomade med korn, leppene føles derfor ikke tørre ut etter bruk, heller myke og smidige.

La Mer The Lip Balm
Fløyelsmyk leppebalm med behagelig duft av mynte som mykgjør og dynker leppene med fukt. Perfekt å legge etter at du har brukt The Lip Polisher fordi leppene er klargjort for å ta imot pleien. Denne balmen har en fantastisk konsistens og gir leppene et pent glansfullt uttrykk.

La bouche rouge, The lip scrub Refill
The lip scrub er laget med hyaluronsyre, vitamin E, og tre essensielle oljer: jojoba, shea, og squalene og gir en skånsom eksfoliering. Den stimulerer cellefornyelsen og gir leppene dine en frisk glød.
Inneholder ca 98% naturlige ingredienser, er vegansk, ikke testet på dyr og uten bivoks. Den inneholder heller ikke petroleumsderivater eller silikon. Kan trygt brukes av gravide.

La bouche rouge, Lip Care Lip Balm Refill (white balm)
Er du ute etter en fantastisk leppeomade som pleier og fukter uten å være for glossy så er denne fra La bouche rouge perfekt. Velg mellom transprent eller flere vakre farger som gir en fresh tint. Rik på fukt og pleie gjennom hyalusonsyre, vitamin E, og naturlige oljer, i tillegg til å være fri for silikon og mikroplast. Kan trygt brukes av gravide.

La Bouche Rouge Leather Lipstick Case
Alle La bouche rouge produkter selges som refill, så husk å shoppe med et vakkert skinnetui. Disse kan du refille for alltid.

Biologique Recherche, Liftkiss Lip mask
Dersom du skal noe spesielt (les: datenight) kan vi anbefale å gi leppene en skikkelig treat med Biologique Recherche sin Liftkiss maske. Dette er en sheetmask som gir øyeblikkelig glattere og fyldigere lepper og leppekonturer. Denne biocellulose-masken er beriket med reparerende ingredienser som fremmer hudens fornyelse og reduserer skadet utseende. Formelen inneholder også fuktighetsgivende ingredienser som gir en umiddelbar plumpende effekt for myke og volumiøse lepper.

Biologique Recherche biokiss
Avslutt med et rikt lag Biokiss leppeomade, vår mest reparerende leppebalsam.
Tilsetningen av fett, inkludert sheasmør, bidrar til å bygge en beskyttende film på overflaten, og forhindrer dermed vannet i øverste hudlaget å fordampe. Det vil gjøre leppene smidige og myke samtidig som de beskyttes mot ytre faktorer.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] huden tørr om dagen? Her har vi skrevet om noen av våre favoritter som pleier såre og tørre […]

Skriv melding

Abonner Til toppen