4 masker som gir en skikkelig fuktboost til både hud og hår

Foto: Augustinus Bader

Lange og late dager på stranden er godt for både kropp og sinn. Men det kan også etterlate huden dehydrert og sår, spesielt hvis man har blitt noe solbrent, og håret tørt og krusete etter soling og bading i saltvann. Våre beste og enkleste tips når huden og håret trenger litt ekstra TLC i form av fukt og pleie, er å legge en ansiktsmaske. Og her har vi fire masker som gir en skikkelig fuktboost til både hud og hår.

Augustinus Bader The Face Cream Mask

The Face Cream mask er en maske til både ansikt og hals, og har blitt en favoritt blant både oss og våre kunder. Den beroliger huden, fyller den med fukt, og forhindrer videre vanntap. I tillegg virker den oppstrammende, forbedrer hudens elastisitet, reduserer hyperpigmentering, og jevner ut hudens tekstur og hudtone. Bruk den enten som en quick-fix i 8-10 minutter, før du så skyller den av, eller sov med den slik at den får jobbe hele natten lang. Vi digger å bruke den to netter på rad for å virkelig gi huden en fantastisk boost!

Sisley Express Flower Gel

Sisley Express Flower Gel er rene SOS-masken for en tørr og sliten hud. Etter kun 3-5 minutter vil den tilføre masse fukt og glød, og huden vil oppleves hydrert, smidig og friskere. I tillegg har den en oppstrammende effekt, og visker ut tegn på tretthet og stress.

Biologique Recherche Masque Visolastine +

Visolatine+ er masken for deg med skikkelig tørr og dehydrert hud. Den inneholder hyaluronsyre og vitamin E som er kjent for sine fuktgivende og beskyttende egenskaper, og er i tillegg god på å forhindre videre tap av fukt. Ha den på i ca 20 minutter før du vasker av med kaldt/lunkent vann.

AVEDA Nutriplenish Masque Deep Moisture

Denne hårmasken er proppet med pleie og fuktighetsgivende ingredienser som gir 4 ganger mer fukt til ditt hår. Den etterlater håret mykt, glansfullt, og med en sunnere look. Påfør den etter sjamponering i fuktig hår fra hodebunn til hårtuppene, la den virke i 2-5 minutter, og skyll så grundig ut. Du kan også bruke den som en leave-in hårmaske over natten for optimal effekt.

Skriv melding

Abonner Til toppen