4 produkter håret ditt ønsker seg i sommer

Kluet om sommeren er å sørge for at du får ut sand, solkrem og produktrester fra håret, uten at du stripper hodebunnen, slik at den blir tørr. Et supert alternativ er Oribes The cleanse shampoo som inneholder vulkansk aske. Den gir en dyp rens uten å fjerne næringen som naturlig ligger i hodebunnen. 

I tillegg til å få ut gamle produktrester, er det også viktig å beskytte hår og hodebunn mot UV-stråling, saltvann og klor. Sisleys Protective hair fluid sprayes enkelt inn i hele håret, før den masseres inn i hodebunnen og ligger som et beskyttende lag hele dagen. Sprayen gir i tillegg vakker glans og har en deilig duft av sitron, verbena og ferskenblomst.

Ønsker du å gi håret ekstra mye kjærlighet, gå for en fuktgivende maske. Vi anbefaler Regenerating Hair care mask- Hair & scalp care fra Sisley som styrker skadet hår fra roten, og er beriket med fire botaniske oljer som umiddelbart gjør håret mykere og blankere. 

Det siste hårproduktet vi er besatt av om dagen er Oribes Après Beach wave and shine spray, et stylingprodukt som skaper saltvannshår-looken, uten at håret blir klissete eller får floker. Après Beach har UV-beskyttelse, samt Oribes herlige signaturduft Cóte d`Azur. Bruk den både i vått eller tørt hår, fordel den i lengdene og voilà! Luftige og uanstrengte bølger enten du kommer rett fra stranden eller ikke. 

Alle produktene finner du i vår nettbutikk, og husk at det går an å nå oss på telefon: 22 44 61 42 dersom det er utsolgt, eller hvis du lurer på noe.

Klem fra Marthe.

Skriv melding

Abonner Til toppen