5 freshe leppefarger vi digger nå

Foto: Westman Atelier


En kombinasjon av å ha kastet munnbindet, og craven etter vårfarger gjør at vi er helt hekta på freshe leppeprodukter om dagen! Her er fem favoritter:


PREPP:

La Mer The Lip Polish

For å få det beste resultatet når du legger leppestift, start med en leppeskrubb som fjerner døde hudceller og gjør leppene myke og jevne. Vi liker godt denne fra La Mer, med praktisk applikator.


DEN PERFEKTE RØDE:

La Bouche Rouge Satin Lipstick Refill

Det franske merket La Bouche Rouge lager leppestifter som er en krysning mellom sminke og hudpleie. Leppestiftene inneholder 86% naturlige ingredienser som pleier, fukter og beskytter. Skal du velge én rødfarge må det bli Le Rouge 21 Satin , som har den perfekte tonen for alle hudfarger.

Le Rouge 21 Satin


LÆRETUI TIL REFILL:

La Bouche Rouge Leather Lipstick Case

Leppestiftene fra La Bouche Rouge pares best opp med deres håndsydde etuier laget i overskuddsmateriale fra den store franske skinnprodusenten Tanneries du puy.

Håndlaget læretuiKORALL:

TOM FORD Lip Color

Hvis du allerede har fått litt farge i ansiktet er korall en sikker vinner.
True Coral Lip Color er en kremet, pigmentert leppestift fra Tom Ford som pleier leppene med blant annet soyafrøekstrakt og olje fra kamilleblomst.

True Coral


LEPPEPALETT:

Westman Atelier Lip Suede Les Rouges

Lekker leppepalett fra Westman Atelier som pleier leppene med næringsrike oljer og vitaminer. Paletten består av fargene Fuchsia, Brick, Tomato Red, og Warm Dusty Rose. De kan brukes alene eller blandes til din egen skreddersydde farge.

Les Rouges


NUDE:

SISLEY Phyto-Rouge Shine

Pleiende og fuktgivende leppestift som beskytter leppene og gir en fin glans. Inneholder Sisleys “Hydrobooster Complex”, som gjør leppene umiddelbart fyldigere og glattere. Sheer Cocoa er Somayas favoritt!

Sheer Cocoa


La Bouche Rouge Lip Care Lip balm Refill

Er du på jakt etter farge på leppene, uten at den dekker helt, vil du like Lip Care Lip Balm som har en pleiende balm konsistens, med et hint av farge.

Red Balm

Skriv melding

Abonner Til toppen