5 måter en highlighter kan forbedre ansiktstrekkene dine

armani[1]

Å få til et spesielt uttrykk må ikke nødvendigvis involvere masse produkter, børster og en proff hånd fra en makeupartist.  Det kan gjøres enkelt med litt highligher, en øyeskygge, en børste og fingertupper.

1. Lysner opp rundt trøtte øyne

Det er ikke alltid man får en god natt søvn, og det går litt utover utseende vårt og spesielt under øynene.  Uansett hva som er grunnen til lite søvn er highligher en enkel måte å “vekke” trøtte øyne på. Man kan bruker en liten flat børste, og highlighte både med krem og pudderform.

25006600-large_3[1]

2. Forstørre leppene

Du trenger gå til drastiske inngrep for å gjøre leppene dine litt fyldigere. Med en litt rosa flytende highlighter bare over amorbuen, vil denne refleksjonen gi en fyldigere effekt.

x1002340944.jpg.pagespeed.ic.gvCaHYZ3PD[1]

3. Korrigere neseformen

Å definere neseformen er lett. Man legger bare en highlighter i en linje langs neseroten. Jo smalere linje du lager, jo smalere vil nesen oppleves.

  • Sisley Instant Perfect, Fine linjer og rynker glattes og fylles ut øyeblikkelig. Skinnende områder, forstørrede porer, skjønnhetsfeil og mørke ringer reduseres. Huden får et strålende og jevnt look, og øyeområdet ser friskt og uthvilt ut.
  • Kjær Weis Radiance, Bruk den til å fremheve kinnben, nesen, under øyebryn eller som en krem skygge alene. Den etterlater et ungt og friskt utseende.

kjaer-weis-radiance-p

4. Skap nydelige dådyrøyne

For å skape større og strålende øyne bruk ringfingeren til å påføre highlighter på midten av øyelokket (over øyenskyggen). Dette vil gi et vakkert uttrykk og får øynene dine til å skinne.

OGESI00500-large[1]

5. Hev øyebrynene

Tykke og naturlige øyebryn er trendy. Hemmeligheten er å få disse fyldige buene til å løfte seg, og ikke falle ned som en neandertaler. Hvis du bruker en highlighter like under brynet og over vil det reflektere lyset og man skaper et løft.

  • Giorgio Armani Beauty High Precision Retouch Concealer, reduserer ujevnheter, dekker mørke ringer og tilfører huden glød. Inneholder små lysreflekterende perler, E-vitamin og fuktighetsgivende ingredienser. Den etterlater huden med et strålende utseende. Kan benyttes av alle hudtyper.
  • Laura Mercier Secret Brightener Makeup artistenes favoritt!Laura Mercier’s Secret Brightener penn passer alle hudtyper, er lysreflekterende, reduserer mørke ringer, skygger og andre misfargninger. Den åpner opp øyepartiet og gir huden en jevn, ungdommelig og frisk glød.

s871269-main-hero-300[1]

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen