5 must-haves fra Westman AtelierVi har plukket ut 5 hverdagsfavoritter til sminkepungen. De er lette å legge, og pleier huden med plantebaserte, rene ingredienser. Med disse i bakhånd ser du fresh ut på 1-2-3!Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick

Kremfoundation i en praktisk stick-form, gjør jobben enkel. Vital Skin Foundation Stick gir fukt, demper rødhet i huden og beskytter huden med antioksidanter. Ta den også med i vesken for en rask touch-up i løpet av dagen.


Westman Atelier Foundation Brush

Med gode verktøy er det lett å få til et perfekt resultat. En foundationkost vil gi en mer presis påføring, og det er lettere å blende produktene.Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick

Vi elsker disse søte blush-stickene. Kremblushene smelter inn i huden og kan brukes på både kinn og lepper. De finnes i 6 ulike farger, som også kan blandes sammen til din egen skreddersydde farge.

Farge: Dou DouWestman Atelier Lit Up Highlighter Stick

Highlighter-stick som frisker opp og gir en øyeblikkelig glød. Finnes i tre ulike farger.

Farge: BrûléeWestman Atelier Lip Suede Les Nudes

I følge Gucci Westman, Westman Ateliers makeup artist og grunnlegger, er dette den perfekte “nude” paletten. Paletten inneholder pleiende jojobaolje og peptider, og er laget med 100% naturlige pigmenter i en base uten konserveringsmidler og petrolatum. 

Skriv melding

Abonner Til toppen