5 selvbrunere som gir deg en ekstra boost av farge.

Foto: Omorovicza

Vi sier ikke nei takk til solrike sommerdager som både gir oss påfyll av vitamin D, og forhåpentligvis litt farge i ansiktet og på kroppen. Ønsker du likevel å gi brunfargen en kick-start før ferien, eller forlenge brunfargens holdbarhet utover høsten? Da har vi 5 nydelige selvbrunere som kan hjelpe deg med dette.

Sisley Self Tanning Hydrating Facial Skin Care

Self Tanning Hydrating Facial Skin Care gir inneholder ingredienser som gir en solgyllen glød med lang varighet ca 2 timer etter påføring. Den inneholder sesam-, og maisolje som fukter og mykgjør huden.

Omorovicza Glam Glow

Omorovicza sin Glam Glow er en selvbruningskrem til både ansikt og kropp. Den etterlater huden med en naturlig og gylden glød, mens ylang-ylang løfter sinnet og edle oljer fornyer huden. I tillegg inneholder den ingredienser som bedrer hudens smidighet, elastisitet og hudtone.

Rudolph Care A Hint Of Summer

A Hint Of Summer er økologiske selvbruningsdråper for både ansikt og kropp. Du blander den med din ansiktskrem eller bodylotion, og huden etterlates med en naturlig, strålende sommerglød. I tillegg inneholder den ingredienser som fukter, pleier og beskytter huden.

Rudolph Care A Hint Of Summer – The Mousse

A Hint Of Summer The Mousse er en lett og luftig mousse med selvbruningseffekt med hyaluronsyre og aloe vera som fukter og pleier huden. Påfør moussen over bodylotion jevnt over hele kroppen, eller der du skulle ønske litt ekstra glød. Dette er den selvbruneren fra Rudolph Care som gir den mest intense brunfargen.

Sisley Super Soin Apres-Soleil – After Sun Care

Etter en dag på stranden er det lurt med en god aftersun. Dette er hvertfall viktig om du har vært uheldig å klart å bli solbrent. Sisley sin aftersun er en kombinasjon av aftersun og selvbruner, noe som har gjort denne til en storfavoritt hos mange. Denne vil stoppe brennings-prosessen og berolige huden, og har reparerende og gjenoppbyggende egenskaper. I tillegg inneholder den et nøye utvalg av ingredienser som fremmer hudens farge på en naturlig måte, samt at den gir huden masse fukt og pleie.

Skriv melding

Abonner Til toppen