6 sprudlende dufter en nyttårsfest verdig

5 sprudlende parfymer en nyttårsfeiring verdig.Kilian Roses On Ice Refillable EdP 

Kilians uimotståelige Roses On Ice er en sprudlende frisk og aromatisk duft inspirert av drinken Gin on the rocks! Med agurk og einerbær, blandet med centifolia rose, sandeltre og musk er dette en spennende parfyme med sterk karakter som passer perfekt til den store nyttårsfesten.

Parfymenoter: agurk, einerbær, rose.D.S. & DURGA Leatherize  & D.S. & DURGA Rose Atlantic

Skap din helt unike parfyme med layering.
Vi har blitt tipset av D.S. & Durga, at en helt fantastisk kombinasjon til nyttårsaften er nyheten Leatherize, en transparent lærduft, med safran, musk og einer sammen med deres bestselgende Rose Atlantic. Sistnevnte er en nydelig frisk roseduft med bergamott, sitronolje, roseakkord og hvit mose. Begge to er nydelige alene, men det er ekstra gøy å kunne skape noe helt eget ved å kombinere de sammen.Kilian Vodka On The Rocks Refillable

Vodka On The Rocks er en frisk og kjølig sitrusduft, med kryddernoter fra kardemomme, koriander og aldehyder som minner om frostrøyken fra isbitene i en kald drink. Bitter rabarbra-akkord, et hint av rose og liljekonvall smelter sammen med læraktige noter av sandeltre og eikemose.

Duftnoter: Aldehyder, kardemomme, eikemose
Roos & Roos Song For A Queen Eau de Parfum

Song for a Queen fra det franske parfymehuset ROOS & ROOS, er en sensuell og kraftig parfyme inspirert av 90-tallets supermodeller og deres selvsikre gange ned catwalken. Hvis ikke det er riktig mood for det nye året, så vet ikke vi. Med blomsternoter, vanilje og cashmere tre.

Duftnoter:
Jasmin og appelsinblomst
Osmanthus
Sort vanilje, cashmere tre, benzoinKilian Intoxicated Refillable EdP

Kilian er kongen av fest, og derfor er det mange av hans dufter som passer inn i denne saken. Den siste som må få bli med er hans Intoxicated, en gourmandduft med tyrkisk kaffe, grønn kardemomme, krydret kanel, muskatnøtt og karamellisert sukker. Mmmm.

Duftnoter: Kaffe, kardemomme, vanilje

Skriv melding

Abonner Til toppen