6 dufter som gir deg feriefølelsen

Foto: Creed

Seks sprudlene dufter som er perfekte i sommervarmen.Creed Acqua Originale Green Neroli

Elegant og sofistikert duft som tar deg med til en Middelhavshage med aromatiske blomster og friske sitrustrær. Green Neroli er en urteaktig og frisk sitrusduft, med den perfekte balansen mellom søtt, fruktig og aromatisk. 

Toppnoter: Peppermynte, Mandarin, Petitgrain
Hjertenoter: Neroli, Appelsin, Søt Appelsin, Estragon
Bunnoter: Karve, Mint, Sitron, RosmarinVyrao Free 00 Eau du Parfum

Vyrao skaper dufter som skal vekke positive følelser og forsterke ditt eget energifelt. Hver duft er laget med plantemedisin og blomsteressenser, og i hver flaske er det en ladet Herkimer krystall, tilført av Vyraos egen healer, Louise Mita. Herkimer diamanter er kjent for å rense, forsterke og øke energien. Free 00 står for “Liberation and sensuality”.

Duftnoter:
Sitron
Jasmin: sensualitet
Mandarin
Vannlilje: mot
Appelsinblomst: mot angst
Vanilje: oppløftendeKilian Kologne By Kilian, Shield Of Protection 

Kologne har friske toppnoter av grønn mandarin, bitter appelsin og mynte, hjertenoter av rosmarin og neroli og basenoter fra sedertre, cashmeran og “grønne” vegatabilske duftnoter. Sitrusnotene og det friske preget minner om de klassiske colognene, men som Kilian selv sier, Dette er en Kologne med K, en Cologne med en twist!Creed Millesime Love In White 

Tenk blomstrende trær, en bukett av vakre hvite vårblomster. Love In White inneholder spennende noter fra appelsin, bulgarsk rose, iris og vanilje, håndplukket av Olivier Creed. En superdelikat og vakker blomsterduft.Vyrao I Am Verdant Eau du Parfum

Vyrao skaper dufter som skal vekke positive følelser og forsterke ditt eget energifelt. Hver duft er laget med plantemedisin og blomsteressenser, og i hver flaske er det en ladet Herkimer krystall, tilført av Vyraos egen healer, Louise Mita. Herkimer diamanter er kjent for å rense, forsterke og øke energien. I Am Verdant står for “Transformation and illumination”.

Duftnoter:
Bergamott: klarhet og glede
Cyclamen: oppløftende og rensende
Appelsinblomst: gi slipp
Vanilje: oppløftendeCreed Acqua Originale Citrus Bigarade

Citrus Bigarade er en sprudlende og delikat duft, inspirert av en varm sommer i Middelhavet. Duften vekker sansene, løfter humøret og tar deg med til en havn i hjertet av Sør-Europa, hvor krystallklart hav og stekende sol møtes. Saftige sitroner og mandariner smelter sammen med hvit pepper, kjølig peppermynte, vetiver og ingefær.  

Toppnoter: Sitron, petitgrain
Hjertenoter: Hvit pepper, sitron, mandarin, petitgrain
Bunnoter: Vetiver fra Haiti, ingefær og peppermynte

Skriv melding

Abonner Til toppen