6 dufter som gir høststemning

Det finnes ingen regler for hvilken parfyme du ska bruke når, men vi klarer ikke å komme unna at når gradestokken faller og det blir mørkere ute, søker vi varmere parfymenoter, gjerne røkelse, vanilje og amber.. Duft handler om trivsel og følelser. Disse seks parfymene gir i alle fall oss den perfekte stemningen nå.

BYREDO Night Veils Perfume Extracts Vanille Antique 

Vanille Antique er en treaktig, pudret duft med vanilje, trenoter og varm amber. Parfymen er sentrert rundt en av de mest dyrebare råmaterialene innen parfyme, den sjeldne vaniljen. I Vanille Antique får vaniljen en uventet karakter, sødmen er ikke så fremtredende, den virker mer jordaktig, takket være noter av kasjmirtre, ciste og musk, som gir en berusende følelse.

Toppnoter: Fresia, plomme
Hjertenoter: Amber, kasjmirtre
Basenoter: Vaniljebønner fra Madagascar, cistus oljeKilian Sacred Wood Refillable

Nyheten Sacred Wood fra Kilian er en varm, jordaktig og krydret duft, som gjenspeiler sandeltreets kompleksitet. Duften inneholder gulrotfrøolje, sandeltreakkord og sedertre. Myrra og copahu balsam olje tilfører varme og lunhet, som en røkelse som løfter sansene.

Noter: Amyris, sandeltre, tolu og copahu balsam fra MysoreVyrao Magnetic 70 Eau du Parfum 

Vyrao skaper dufter som skal vekke positive følelser. De ulike duftene er utviklet for å få deg til å stoppe opp og endre sinnstilstand i positiv retning. Hver duft er laget med plantemedisin og blomsteressenser som forsterker ditt eget energifelt. Magnetic 70 er en spennende og maskulin duft med sedertre, røkelse og iris.

Toppnoter: Vetiver (sensualitet og jording), sedertre (tiltrekker seg positivitet)
Hjertenoter: Røkelse, angelica frø (beskytter mot negativitet)
Basenoter: Einer (frigjør negative tanker), elemiTOM FORD Ébène Fumé Eau De Parfum

“I wanted a scent that captured a meditative feeling. Ébène Fumé has an almost spiritual sensuality that uplifts your mood…which might be the most seductive indulgence of all.” – TOM FORD

Den super sensuelle duften Ébène Fumé kombinerer den rensende essensen av Palo Santo, med forførende noter av ibenholt. Inneholder også cistus absolute, roser og lær.

Toppnoter: Røkelse, Palo Santo Accord, fiol
Hjertenoter: Rose, lær, papyrus, labdanum
Bunnoter: Ebony akkord, kvae, guaiac treD.S. & DURGA Debaser

Debaser er D.S. & Durgas svar på en kjøretur på sensommeren med rockemusikk på radioen. Her får du servert en spennende kombinasjon av moden fiken, iris, kokosmelk, tonkabønner og trenoter.

Toppnoter: Bergamott, grønne blader, pære
Hjertenoter: Fiken, kokosnøttmelk, iris
Basenoter: Lyst tre, tonkabønner, moseRoos & Roos Nymphessence Eau de Parfum

Vårt nyeste parfymemerke Roos & Roos har laget denne duften med en vakker nymfe i tankene. Og hvor bor nymfen? Hun holder til i skogen, gjerne langs en rennende bekk… I alle fall i følge Nymphessence.
Nymphessence er en floral og fruktig duft med blant annet pære, magnolia og amber. Det er få som ikke forelsker seg i denne..

“The story of a Nymph on a riverside,
eating fruits…with a fantasmagoric forest around
her
.”

Pære og mandarin
Magnolia og fresia
Amber

Skriv melding

Abonner Til toppen