6 favoritter til skrivebordet

Her er seks must-haves til skrivebordet som garantert løfter humøret.D. S. & DURGA Wild Brooklyn Lavender Candle

Fyll rommet med duften av lavendel, urter, vetiver og semsket skinn. Duftlys fra D.S & Durga.

Augustinus Bader The Hand Treatment

Hyppig håndvask og antibac gjør håndkremen til et av de viktigste beauty-produkter om dagen. Augustinus Baders The Hand Treatment etterlater huden myk og smidig, motvirker aldersflekker og hyperpigmentering og er vår faste følgesvenn om dagen.


Sisley Nutrive Lip Balm

Når leppene trenger en skikkelig rik SOS balm går vi for Sisley Nutrive Lip Balm. Den er en ordentlig kundefavoritt! Den søte krukken er superfin på pulten, men viktigst av alt så pleier den skånsomt selv de tørreste sprukne lepper med en behagelig tekstur som sitter lenge på huden.

La Mer The Mist 

Etter mange timer foran skjermen føles det utrolig godt å dusje ansiktet i en oppfriskende og fuktgivende ansiktsmist. La Mer bruker hav og planteekstrakter for å lindre overflateirritasjoner og beroliger tørre partier. Elsk!


Neom Wellbeing Pod Essential Oil Diffuser

Hvis du sitter på hjemmekontor vil vi anbefale denne luftfukteren fra Neom Organics. Fyll den med en av deres 100% naturlige oljeblandinger og velg hva du trenger mest: Noe oppkvikkende, eller en beroligende duft som får deg til å slappe av? Du finner alle sammen her.

Karmameju Blaze Tension Release

Blaze fra Karmameju er skrivebordets superhelt!
Kan du også oppleve spenning i nakken, ømhet i skuldrene og hodepine av timesvis på stolen foran PC-skjermen? Da kan vi varmt anbefale Blaze, en naturlig, økologisk aromaterapautisk roll-on som er utviklet for å stimulere, pleie, lette på spenninger og stivhet. Lett, effektivt og perfekt å ha stående ved skrivebordet.

Skriv melding

Abonner Til toppen