6 gode grunner til å bruke leireprodukter i sommer.

29 juni er det den internasjonale “Mud Day”, og derfor ønsker vi å rette søkelyset mot Omoroviczas fantastiske leireprodukter. Omorovicza er et ungansk hudpleiemerke som klarer å kombinere spafølelsen med det aller siste innen hudpleieforskning. De lager resultatstyrte produkter med naturlige ingredienser og klarer å utnytte de mineralrike thermalkildene til det fulleste i hudpleien sin.

Ungarsk Moor Mud som Omorovicza lager produktene med er nemlig kjent for sine helbredende egenskaper. Leiren er rik på potent kalsium og magnesium, samt organiske syrer fra jordskorpens dypere lag. Denne svarte gjørmen både avgifter, balanserer, mineraliserer og revitaliserer huden og kroppen, og det er derfor disse store spaene og thermalkildene har blitt så populære.

Så, ta med deg et ekte ungarnsk spa hjem på badet og smør inn huden i den edle gjørmen. Ved å bruke et eller flere av disse leireproduktene i sommer vil du se at huden oppleves ren og klar, jevnere, myk, revitalisert og glødende. Finn din favoritt her:

Omorovicza Thermal Cleansing Balm

“Best Anti-Aeging Cleanser” – Harper´s Bazaar

Ikoniske Thermal Cleansing Balm er en favoritt i våre baderomshyller og er et produkt absolutt alle vil ha glede av. Den dyprensende svarte leirebalmen etterlater huden skinnende ren, men også med en myk overflate. Med denne får du både renset og fjernet all solfilter og sminke, til og med vannfast mascara. Fordi den er så mild mot huden kan den brukes av alle hudtyper, også sensitiv. Påfør en liten mengde på tørr hud og masser i sirkulære bevegelser, før du fjerner den grundig med vann og klut. Fantatsisk som første steg i en dobbelrensrutine.

Omorovicza Moor Cream Cleanser

Moor cream cleanser er den ultimate sommerrensen. Den gir nytt liv til selv den mest gustne huden, og har en herlig avkjølende effekt. Her brukes den berømte ungarske “moor mud” for å rense og trekke ut urenheter, men samtidig for å pleie og mykgjøre huden. Zinc Oksid virker poreoppstrammende, og har en antiinfalmatorisk virkning. Lavendel, peppermynte og eukalyptus gir en kjølende effekt, og virker lindrende på huden. Resultatet er en oppstrammet, forfinet hud som føles squeaky clean uten å være strippet for fukt.

Omorovicza Refining Facial Polisher

De dagene vi craver en fysisk ansiktsskrubb så sverger vi til Refining Facial Polisher. Dette er en effektiv peeling som er beriket med marine mikroalger og naturlig pimpstein som eksfolierer døde hudceller og fornyer huden. I tillegg vil den jevne ut hudtonen på en skånsom måte, regulere hudens talgproduksjon, og gjøre den fastere og smidigere. Også et herlig produkt for den med skjegg som kan tenke seg å rense opp litt skikkelig i blant.

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

En av butikkens mest populære masker er denne anti-age leiremasken som på bare noen få minutter vil stramme opp og løfte huden så det både føles og synes. Den har en mild peeling effekt, og renser i dybden. Påfør masken i ansiktet og på halsen (unngå øyepartiet), og la virke i 15 minutter.
Skyll så grundig av med vann.

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Om sommeren blir det ofte litt reising, et annet kosthold, litt senere kvelder… Og det merkes på huden. Deep cleansing mask er en maske vi kan anbefale absolutt alle å ta frem når man kjenner at huden trenger en ekstra boost. Her får du alle fordelene av leire, uten at huden føles knusktørr etterpå. Deep cleansing mask gir som navnet tilsier en dyprens, og detox. Huden blir jevnere, overflaten blir mer forfinet, og du vil ha en helt ny glød. I tillegg vil du kjenne at med Omoroviczas leire blir du også silkebløt. Ha den på i 15-20 minutter, før du skyller den grundig av.

Omorovicza Revitalizing Scalp Mask

Den geniale Revitalizing Scalp Mask er en pre-sjampo behandling som vi har blitt helt avhengige av! Aldri før har vi lest så mye om hvor viktig hodebunnen er for å få gode hårdager. Denne masken kan du ta inn i hvilken som helst rutine for å restarte hodebunnen. Den eksfolierer mildt, renser og frisker opp. I tillegg inneholder den ingredienser som virker kjølende og beroligende, og etterlater hodebunnen sunn og hydrert. Påfør en generøs mengde på tørr hodebunn, og masser godt inn. La den virke i 10-20 minutter før du skyller hodebunnen og håret grundig.

Skriv melding

Abonner Til toppen