7 ansiktsmasker vi sverger til nå

Tørr og sensitiv vinterhud? Gi huden litt ekstra omtanke med en av disse maskene. De vil fylle på med fukt, gi glød, glatte ut, styrke og beskytte huden.Nannette de Gaspé Youth Revealed™ Face

ANTI-AGE
Ansiktsmaske inspirert av mesoterapi som inneholder en blanding av 81% konsentrerte aktive ingredienser som strammer opp og forbedrer hudens tekstur. Masken vil også redusere linjer, rynker, gi fukt og en jevnere hudtone.

Glatter ut linjer, rynker og
gir en fantastisk glød. Sisley Black Rose Cream Mask

ØYEBLIKKELIG GLØD
Masken som gir øyeblikkelig glød og en utglattende effekt. Gir masse fukt og en jevnere hudtone. Virker beskyttende og reparerende.

Revitaliserende, utglattende og oppstrammendeLa Prairie Cellular Hydralift Firming Mask

DEHYDRERT HUD
Gir intens fukt for den tørre og sensitive huden. Styrker og gjenoppbygger hudens fuktighetsbarriere. Reduserer rødhet og roer ned en irritert hud.

Gir intens fukt og roer ned en sensitiv hudBiologique Recherche Crème Masque Vernix

FORNYER HUDEN
Den optimale fuktmasken som gir optimalt med næring og beskyttelse. Balanserer PH verdien i huden og vil forebygge alle alderstegn.

Revitaliserende og beskyttendeEstee Lauder Re-Nutriv Ultimate Diamond Transformative Ritual Massage Mask and Thermal Stone

HJEMMESPA
Luksuriøs maske med Black Diamond Truffle Extract løfter og strammer opp huden. Øker sirkulasjonen og gir et oppfrisket og plumpet utseende.

Revitaliserende og oppstrammendeRUDOLPH CARE Facial Scrub Mask 

ANSIKTSMASKE OG PEELING
Økologisk peeling og ansiktsmaske i samme produkt. Denne effektive og skånsomme masken inneholder små eksfolierende korn som renser og fjerner døde hudceller, samtidig som den gir fuktighet, beskyttelse og pleie med et rikt innhold av oljer og sheasmør. Fornyer huden og gir en fantastisk glød.

Ansiktsmaske og peeling i samme produktThe Organic Pharmacy Stabilized Vitamin C Corrective Mask 

VINTERENS MÅ-HA MASKE
En skånsom økologisk maske som gir en jevn hud med glød. Masken vil også gi en fastere, glattere hud og beskytte mot frie radikaler.

Gir en fastere og glattere hud med glød

Skriv melding

Abonner Til toppen