7 gavetips til en nybakt mamma

Foto: Amazing Space

Er du eller noen du kjenner gravid? Eller kjenner du kanskje en nybakt mamma? Hos Gimle økologiske parfymeri har vi et bredt utvalg produkter som er trygge for både mor og baby. Kom gjerne innom, eller ring oss for personlige tips og råd til deg og dine.

Hudpleiemerket Amazing Space har en egen underlinje som heter “Baby Space” hvor du finner supersøte (og veldig gode) produkter som baby-sjampo, nærende balmer og wipes.

The Organic Pharmacy står blant annet bak vidunderkremen The Miracle Nipple Cream som har blitt et må-ha produkt for alle nybakte mødre. Kremen reparerer og beroliger ammende brystvorter (Og er helt ufarlig for babyen) Den kan også brukes som en sårsalve på andre områder. Deres kroppsolje mot strekkmerker er også et produkt som kundene våre kommer tilbake for på sin andre og tredje graviditet fordi den har så god effekt.

En tykk og nærende balm som Rudolph Cares Mommy and me er helt super å ha for alle tørre områder på kroppen. Rudolph Care er svanemerket, som vil si at de er fri for de 26 allergene vi har listet i Norge og svært bra for en sensitiv hud.

Den beroligende sovemasken fra Holistic Silk gjør at det finnes håp for litt ekstra søvn mellom slagene.

Amazing Space Baby Space Eco-Baby Oil 200ml

Amazing Space Baby Space Eco-Baby Wet Towels 50stk

Amazing Space Baby Space Eco-Baby Shampoo 200ml

The Organic Pharmacy Miracle Nipple Cream 60g

The Organic Pharmacy Stretch Mark Oil 100ml

Rudolph Care Mommy & Me 145ml

Holistic Silk Limited Edition Lavender Eye Mask Jade Chevron

Skriv melding

Abonner Til toppen