7 japanske skjønnhets hemmeligheter

japanjapan2

1. Ta et bad. I Japan er bading et rituale, og det innebærer en solid skrubbing av kroppen og badekar fylt  med deilige badeoljer. Et varm bad før sengetid vil gjøre kroppen din totalt avlapppet og stimulere kroppens naturlige melatonin produksjon så du lettere faller i søvn. Er du plaget med muskelverk, stive og ømme ledd kan et bad virke smertelindrende for en liten stund. Et bad med epsom salt kan i tillegg redusere inflammasjoner i ledd med artriose. Brygger du på en forkjølelse? Hopp i badekaret og la den varme dampen smøre nese og hals. Bruk gjerne da noen dråper med oppfriskende aromaoljer.

 • Neom Daily De-Stress Face, Body, & Hair, Den sofistikerte og distinkte blandingen består av blant annet av jasmin som er hyllet for sin evne til å inspirere sansene og virker oppløftende. Denne unike duften er satt sammen med rosentre utvalgt for sine roende og varmende egenskaper som balanserer kropp og sinn samt beroligende lavendel.
 • erbaviva Relax Bath Salt, Tilsatt i varmt vann, gir Relax Bath Salts et avslappende bad. Blandet med vår Relax Bath Oil i en liten kopp, kan du lage en skreddersydd skrubb. Formulert med eteriske oljer av lavendel, rose og neroli.
 • Sisley Eau De Campagne Bath Oil, Et kroppsprodukt som gir en enestående følelse av nytelse og velvære. Denne lekre badeoljen dufter behagelig av Eau de Campagne og inneholder planteekstrakter (prikkperikum, ringblomst, tindved), som har lindrende og mykgjørende egenskaper. Den gir kroppen den fineste duft, glatter og myk gjør huden og virker avspennende på sansene.
 • Greenish Epsom Salt, Rent Epsom salt (magnesium sulfat). Dette epsom saltet/magnesium sulfat, er godkjent som mat og kan brukes både innvortes og utvortes. Anbefales til utrensningskurer, samt til karbad eller fotbad.  Virker muskelavslappende og avgiftende, samt etterlater huden bløt og smidig.

relax_salts

2. Drikk grønn te

Det er så mange grunner til at vi bør drikke grønn te, og derfor er det også en tradisjon i den japanske kulturen. Grønn te er full av antioksidanter og vil virke forebyggende mot sykdom. Det er også bra for forbrenning av fett for å øke metabolisme. For virkelig å få en effekt av den grønne teen må du drikke to eller tre kopper om dagen. Hvis du ikke liker denne smaken, kan du bruke den rett på huden. Bruk grønn te som en toner, eller kjøp produkter med grønn te i seg. Dette gir en strålende hud og reduserer og minsker porer .

 • Amazing Space D-Age Tea Green Tea & Wild Yam, Grønn te er verdens elste skjønnhetsmiddel og stammer fra Camelia Sinesis planten som inneholder store mengder antioxidanter som i kombinasjon med Wild Yam planten som er rik på phytohormoner, sies å holde kroppen ung om teen inntas regelmessig. Denne effektive urteblandingen vil beskytte cellene i kroppen din og styrke både hud, hår og negler. Teen har en anti-age og anti-inflammatorisk effekt som vil utsette aldringsprosessen samt bedre solskade og minske rynker og linjer i huden.
 • Amazing Space Blossom Boost Flower Tea Tonic, Mild og kjølig ansiktsvann med blomstervann og essensielle oljer fra hibiskus rose, jasmin og ylang ylang. Delikat Fuktighetsgivende spray, som virker sammentrekkende på porene. Særlig pleiende til sensitiv, moden & tørr hud. Anvendes etter behov når som helst – f.eks. på jobb, i bilen, ved sport, på flyet eller på stranden. Sprayes på ansiktshuden. Bruk eventuelt en bommulspads. Brukes morgen, kveld og når-som-helst.

amaz-te

 

3. Bruk ansiktsoljer

Oljer er rik på vitaminer og vill holde forurensning ute og fukt inne.De vil også minske porerene og vil redusere akne. Her er våre fantastiske oljer,

la-mer-oil

4. Hold deg unna solen

Det er alltid deilig å være i solen, men vær forsiktig. Beskyttelse av huden er en nøkkel faktor for å beholde et vakker hud. Bruk solfaktor hver dag året rundt for å unngå solskader.

sisley-solkrem

5. Få en ansiktsmassasje
Regelmessig massasje både hjemme og profesjonelt er et must, og er svært populært i Japan. Prøv å maser huden din godt når du renser den. Dette vil øke sirkulasjonen og blodtilførselen til ansiktet. Det beste er å bruke en ansikts børste. I hodebunnen er det godt å bruke kokosnøtt eller castor olje før du vasker håret. Ta også regelmessige hudpleietimer med deilig ansiktsmassasje.
 • Bio-Therapeutic Sonic, BT- Sonic er en profesjonell og teknisk rensebørste for ansiktet. Den er antibakteriell, batteridrevet, vanntett, lett og smidig og kan brukes i alle miljøer. Designet for å brukes to ganger daglig med alle mulige rense- og peeling produkter for å fjerne urenheter og tilstopping. Resultatet er glatt, vakker og sunn hud som blir perfekt forberedt for produkter. Hodet på apparatet er laget av silikon med sølv ioner smeltet inn. Sølv ioner har en enorm antibakteriell egenskap, og dette er det som gjør denne rensebørsten så spesiell og effektiv i forhold til andre rensebørster.
 • Sisley Gentle Brush Face and Neck, Denne skånsomme børsten er spesielt designet for å fremme virkningen av skummende renseprodukter og føles myk og behagelig. Brukes daglig til å løsne urenheter, fjerne døde hudceller, stimulere huden og klargjøre den for påfølgende hudpleieprodukter. Denne myke børsten er enkel å bruke er velegnet til alle hudtyper, unntatt meget sart hud og hud med tendenser til akne.
 • The La Mer Custom Facial IntenseEn intens ansiktsbehandling som renser og fukter huden. Peeling med diamantstøv vil skape en jevn og fornyet hudoverflate, og etterfulgt av La Mers spesielle fuktbehandling vil huden stråle. Behandlingen består også av en ansikt- og arm massasje, og her vil du virkelig føle en total avslapping.la-mer-mssasje

6. Camellia, mange japanske kvinner bruker camellia  i produktene sine fordi det gir huden glød og et sunt utseende.

 • Pai Skincare Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser, Mild rensemelk som renser, fukter og roer ned huden. Passer til alle hudtyper, spesielt sensitiv.
 • Amazing Space Oxygen Elixir O2, Face, Eye & Neck Serum, ”Energi-bombe” som tilfører huden oxygen (ilt) via Q10-enzymer og hvit te fylt med beskyttende antioksidanter. Serum som gir frisk glød og ”anti-aldring”. Oliven squalene med regenererende lipider utglatter/ oppstrammer hudens overflate.
 • Karmameju PEACE Bodylotion, En beroligende blanding av sertifiserte økologiske ekstrakte og rene eteriske oljer som nærer og lindrer huden. Milde urter kombinert med legende tre og sitrusoljer gjenoppretter ro til kropp og sinn, mens maca, havre og Camellia styrker og fukter huden.De anti-inflammatoriske og beroligende egenskaper av kamille, lavendel og sandeltre beskytter og støtter huden, reduserer sensitivitet.

pai-cam

7. Mat i hudpleieprodukter

Å bruke mat i skjønnhetsprodukter er ikke noe nytt og i det gamle Japan brukte mange kvinner adzuki bønner for å eksfoliere huden sin. Ris er også mye brukt for å rense og vaske huden, og de brukte risvann for å holde huden myk og smidig. Før lysnende produkter tok over det japanske markede ble risvann brukt for å gjøre huden klar og lys over tid.

 • Amazing Space Bio- Lightning Kojic Acid SerumBio-Lightning Kojic Acid Serum består av 10 st ampuller med serum som lysner opp pigmenteringer, arr og strekkmerker. Serumet består av en enda ingrediens, Kojic syre, som er et biprodukt som utvinnes i produksjon av japanskt risvin, og som har vist seg å gi fantastiske resultater! Kojic syren er et såkalt ustabilt produkt, etter to uker i en krem eller serum så forsvinner effekten, derfor selges den i ampuller.
 • Sisley Phyto Blanc Intensive Lightening Serum, et lysnende serum som fjerner pigmentflekker og gjør huden klar og ren.
 • Rudolph Care Acai Body Scrub,Rudolph Care Acai Body scrub inneholder finmalt granulat fra aprikos og acaikjerne som skånsomt skrubber bort urenheter og døde hudceller uten å irritere huden. Blodsirkulasjonen øker og cellefornyelsen stimuleres.
 • La Mer The Brightening Essence IntenseEt ekstremt lysnende og foryngende produkt, som er med på å redusere misfarging og gjør huden vakker og jevn. Kan brukes på dag- og nattid under fuktighetskremen.
 • Amazing Space Oil Infusion Avocado For Anti-age Effect, Super pleiende anti-age ansiktsolje, som virker både innvendig og utvendig. Motvirker tørr hud og beskytter huden mot barske klimaforhold! Den har pleiende og gjenoppbyggende Avocadoolje, Omega 3, 6 og 9 fettsyrer fra Inca Omegaoljen, og vitamin A.

 

as-acid

Skriv melding

Abonner Til toppen