7 pleiende leppepomader

Hvis du ber oss om å tømme vesken for innhold en eller annen gang i løpet av vinteren så ligger garantert en (eller flere) av disse blant gjenstandene. Her er 7 leppepomader vi elsker:
La Mer The Lip Balm

Lip balmen fra La Mer har en behagelig rik, men veldig myk tekstur og en behagelig duft av mynte. Fuktgivende ingredienser fra havet og La Mers Miracle broth gjenoppretter den naturlige fuktbalansen og beskytter leppene mot ytre påvirkninger.

Gir intens fukt og dufter av mynteRudolph Care To The Rescue

Økologisk multibalm som kan brukes av hele familien både på tørre lepper, neglebånd, albuer og tørre punkter på kroppen. Passer godt for en sensitiv og irritert hud. Shea smør reparerer og bivoks beskytter. Balmen inneholder ikke vann, men har en unik blanding av kaldpressede oljer fra kokos, jojoba og mandel.

Økologisk multibalm som er helt fri for vannSisley Nutrive Lip Balm

Fantastisk behandling til sprukne og tørre lepper. Lip balmen har et høyt innhold av lindrende, mykgjørende og beskyttende lipider, som gir leppene pleiende fukt og beskyttelse.

SOS pleie til tørre og sprukne lepperLa Mer The Lip Volumizer 

Serum-inspirert behandling for leppene som har en forstørrende effekt. Leppene vil øyeblikkelig se fyldigere, sunnere og mer definerte ut.

Gir mye glans og fyldigere lepperBiologique Recherche Biokiss

Fantastisk lip balm som gjør leppene myke og danner en beskyttende film på overflaten av leppene. Kan brukes som en fuktighetskur for de tørreste lepper. De aktive ingrediensene nærer i dybden og reduserer fine linjer og såre lepper.

Fuktighetskur for de aller tørresteAugustinus Bader The Lip Balm

Er du av den typen som foretrekker en klassisk stick så er Augustinus Bader valget for deg. Den er utrolig myk, så du trenger kun å stryke den over leppene en gang oppe og nede. Forbedrer fuktbalansen, gir fylde, fasthet og definisjon til leppene.

Gir næring, fukt og forynger leppeneAmazing Space Precious Kissable Lips 

Pleiende økologisk leppebalm som mykgjør og beskytter leppene med calendula, avocado, honning og mangosmør. 

Pleiende økologisk leppebalm med honning og calendula.Omorovicza Perfecting Lip Balm

Med sheasmør, eukalyptus og hyaluronsyre gir Omoroviczas leppebalsamen fyldigere, mykere og jevnere lepper.

Leppebalsam som gir fyldigere, mykere
og jevnere lepper

Skriv melding

Abonner Til toppen