8 ting enhver kvinne må ha i sminkepungen sin nå

s1746189-main-zoom

Moteguruer over hele verden snakker støtt og stadig om den perfekte garderobe, et vel sittende par jeans, en liten sort kjole  etc

Naturligvis gjelder det samme prinsippet for din makeup bag. Ønsker du å se fantastisk ut, uansett anledningen, er det 8 ting du må ha med deg i sminkepungen din.

1. Foundation med SPF

Et hvert ansikt  trenger en foundation og den rette mengden og den riktige fargen  lar din glød skinne gjennom. Det er lurt å velge et produkt med innebygd SPF for en forlengelse av sol beskyttelsen din.

 • Laura Mercier Tinted Moisturizer W/Spf 20 er en perfekt blanding av hudpleie og sminke som med et hint av farge gir fukt til huden, og glatter ut fine linjer for en naturlig og glødende look. Passer til alle hudtyper.
 • Giorgio Armani Beauty Lasting Silk Foundation SPF 20,  er en ekstra holdbar, silkemyk, lett og forfriskende foundation med en semi-matt finish, som holder hele dagen uansett hva man gjør. Med en konsistens som den reneste silke gir Lasting Silk UV foundation ansiktet en transparent og levende utstråling.
 • La Mer Reparative skin Tint Spf 30,denne fargede dagkremen gjør huden sunn, glødende og jevn. Den potente gjærekstrakten “The Miracle Broth” reparerer hudens overflate og minimerer linjer og rynke.
 • Juice Beauty Mineral Moisturizer SPF 30, En mineral-farget fuktighetskrem kombinert med kjemikaliefri full spektret SPF 30 solbeskyttelse. Med sertifiserte økologiske grønne druer og granateple juicer, vitaminer, antioksidanter og essensielle næringstoffer gir den den dekk og beskyttelse.

de-spf-30-tinted-mineral-moisturizer-sand-web-photo_3.png.pagespeed.ce.oyX4Q5jpKK

 

 

 

2. Concealer

Har du ennå ikke anskaffet deg en concealer, er det på tide. Ikke noe annet dekker mørke ringer under øynene og dekker urenheter så fullstendig som dette produktet gjør.

 • Giorgio Armani Beauty High Precision Retouch Concealer, reduserer ujevnheter, dekker mørke ringer og tilfører huden glød. Inneholder små lysreflekterende perler, E-vitamin og fuktighetsgivende ingredienser. Den etterlater huden med et strålende utseende. Kan benyttes av alle hudtyper.
 • La Prairie Cellular Light Fantastic , vår bestselgende concealer i tre nyanser.
 • Sisley Eye Concealerer en farget lett krem som umiddelbart dekker mørke ringer under øynene. Ekstrakter fra rødvin, arnica og ginko biloba reduserer hevelse og tegn på tretthet, og den vil også jevne ut fine linjer og stramme opp huden rudt øyepartiet.
 • Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Perfecting Concealer, Fantastiske pigmenter, kremet formel, som leverer naturlig dekning. Den legger seg ikke i linjer eller striper i løpet av dagen. Plante-pigmenter skjuler misfarginger, mørke ringer under øynene og andre ujevnheter. Formelen gir deg mulighet til å bygge lag på lag. Fra lett, middels til full dekning. Resultatet er vakker jevn hud. Mer enn en concealer den pleier også huden, reduserer fine linjer og rynker for en mykere, yngre hud.

x1002340944.jpg.pagespeed.ic.gvCaHYZ3PD[1]

 

3. Rouge

Vi elsker en lys rødme, og en nøytral skygge som ikke kommer i konflikt med med leppestift (eller antrekket) er et must i sminkepungen.

 • Giorgio Armani Beauty Cheek Fabric,  er en revolusjonerende pudderrouge. Med hjelp av den nye Color Essenza-teknologioen skapes et rent, fargerikt og holdbart resultat med den perfekte gløden.
 • Kjær Weis Cream Blush Sun Touched Denne krem rougen får deg til å gløde; den lysner øynene dine og gir ett solkysset utseende, nesten som å komme fra en rask spasertur. Påfør på eplekinnet ditt og den smelter med varmen fra fingrene dine.Krem rouge gir både liv og ungdommelighet til ansiktet.
 • Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Last Looks Cream Blush, Fremhev kinnene med denne luksuriøse lette kremrougen. Satt sammen av vår plante pigmenterte teknologi, blandet med unikt anti-aldrings hupleie serum. Den kremete konsistensen gir perfekt farge som lett smelter inn i huden din. Passer til alle hudtoner, og gir deg gløden du drømmer om. Inneholder Juice Beauty sitt eksklusive ”Moisture Blend”

giorgioarmani_503daybreak001

4. Highlighter

Ikke hopp over dette makeup produktet selv om det ikke synes så godt når du påfører det. Hele forskjellen på et gjennomsnittlig utseende og et fantastisk ligger her. Legges på kinnben, i hjørnet av øynene, over amor buen, i foldene rundt nese og munn.

 • Sisley Instant Perfect , Et korrigerende og pleiende produkt som gir huden et øyeblikkelig skjønnhetsboost. Instant Perfect er en silikonbasert gele emulsjon med en ultra myk konsistens. Det er en perfekt kombinasjon av spesielt målrettede aktive ingredienser og en transparent og korrigerende foundation
 • The Organic Pharmacy Organic Glam Liquid Shimmer Highlighter, nydelige highlightere i tre nyanser. Gull, sølv og hvit.
 • Kjær Weis Radiance, er perfekt å bruke sammen med foundation og krem rougen. Bruk den til å fremheve kinnben, nesen, under øyebryn eller som en krem skygge alene. Den etterlater et ungt og friskt utseende. Den varmen perle fargen er utrolig fin på huden, den smelter lett inn og du kan lage den både transparent og tett.
 • Giorgio Armani Beauty Fluid Sheer Nr.7, Giorgio Armani Fluid Sheer gjør huden strålende og virkelig lyser opp ansiktet. Den er tilgjengelig i en rekke nyanser, inkludert basisfarger, korrigerende farger og nyanser som fungerer som highlightere. Bland din favorittnyanse med foundation for å oppnå et strålende og jevnt utseende.

shimmer

 

5. Mascara

Vi trenger vel ikke fortelle hvorfor mascara er en av de åtte viktigste tingene å ha i sminkepungen. Velg en mascara med god børste som gir både lengde og volum.

 • Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Mascara Classico, gir øynene et elegant, farlig, forførende og intenst blikk med fyldige, adskilte og ekstremt lange vipper! Den patenterte børsten gjør maskarapåføringen enkel og nøyaktig. De flate sidene på børsten gir volum helt fra vipperoten.
 • Sisley Phyto Mascara Ultra Stretch Deep, Med den fantastiske Phyto-Mascara Ultra-Stretch får du den perfekte kombinasjon av en kvalitetsmascara og en super avansert børste. Denne kombinasjonen gir til sammen med etuiets avtørringsfunksjon et helt enestående resultat – guddommelige vipper og et look som bare holder. Resultater: en super lett mascara som “fanger” og bøyer vippene uten å tunge dem ned. Dekker og skiller vippene fra rot til spiss. Gir selv de korteste vippene en fantastisk lengde, helt uten å klumpe eller smitte av på huden
 • The Organic Pharmacy Organic Glam Mascara, den ultimate økologiske og naturlige ingrediens mascara med økologisk Aloevera og bivoks sammen med vitamin A, E og C for å opprette en fabelaktig ny mascara som bøyer, forlenger og pleier, alt i ett. Formelen er 60% økologisk og er fri for kunstige farger passer for sensitive øyne.
 • Juice Beauty PHYTO-PIGMENTS Ultra-Natural Mascara, Pleiende volum mascara med intense plantepigmenter for lette naturlige vipper. Bygg ditt eget resultat ved å la det tørke mellom lagene. Formulaen holder vippenen myke og dette forhindrer klumpete uttrykk. Den smitter ikke av eller drysser.

s1667856-main-hero

6. Øyenskygge palette

For en to-minutterssmokey eye look, velg en palett med minst tre farger: en medium skygge til å legge over lokket, en mørk skygge for å skape dybde langs vippekanten, og en blek, skimrende skygge for å markere indre hjørnet og midten av lokket.

 • Giorgio Armani Beauty Eyes To Kill Palettebestår av 4 matchende farger som gjør det enkelt å eksperimentere og skape akkurat det uttrykket du ønsker. De intense, matte fargene og de lyse, silkeaktige fargene kan mikses og matches på utallige måter. De fløyelsmyke øyenskyggene glir lett over huden, er enkle å bygge opp og tone ut. I tillegg er de utrolig holdbare.
 • The Organic Pharmacy Organic Glam Eyeshadow Palette, Hver palett kombinerer fire øyeskygger som til sammen kan gi mange forskjellige uttrykk. Fra det ganske naturlige til ultra glamorøs. Hver palett har en matt base farge, en dypere variant, en glansfull highlighter, og en dyp farge som kan ramme inn øynene. Skyggene er lett å legge og drysser ikke.
 • Sisley Phyto 4 Ombres, er en øyeskygge kvartett med eksklusive plante ekstrakter med grønn te, hvit lilje og kamelia som beskytter den skjøre huden på øyelokket. Den gir en perfekt fargeintensitet takket være mikro pigmenter med akkurat en  ideell konsentrasjon av perlemor.

phyto_4_omb_dream_hd_image_1

 

7. Eye liner

Når en situasjon krever mer drama, er flytende eye liner den eneste veien å gå. Bruk den for å skape  katteøyne, eller prikk dem mellom de øvre vippene for å få dem til å se mer fyldigere ut.

 • The Organic Pharmacy Organic Glam Mineral Eye Pencil, En kajal som er mild nok for selv de mest sensitive øyne. Uten hydrogenert fett, kunstig konserveringsmidler eller parfyme. Kun mineral farger som gir kajalen ett mykt og kremete utseende. Du kan lage både en presis tynn strek, eller et “smudged” utseende.
 • Sisley Perfect Eye KohlPhyto-Khol Perfect har en unik konsistens med en maksimal mengde perlepartikler som gir en skinnende metallisk highlight. I tillegg inneholder produktet en øy konsentrasjon av oljer og voks som garanterer at blyanten glir like lett som en kremøyenskygge og derfor rask og enkel å påføre. Den faste stiften gjør at du kan tegne en perfekt og presis strek, men samtidig er skånsom mot det sarte øyelokket.
 • Giorgio Armani Beauty Smooth Silk Eye Pencil er super bløte og holdbare øyeblyanter med uttalige muligheter. Til å tegne fine linjer langs vippene, som kontur og eyeliner eller til å lage smokey eyes.

l4655300-large

 

8. Lebestift/lipgloss

Det er en utrolig forskjell mellom en naken leppe og en med litt farge. Finn en nyanse som passer til dine lepper.

 • Giorgio Armani Beauty Flash Lacquers Gloss,  kombinerer maksimal glans med optimal farge og gir deg mykere, glattere og mer strålende lepper. Flash Lacquers applikator gir en nøyaktig påføring med et fantastisk og feilfritt resultat.
 • Kjær Weis Lip Tintgir fuktighet med et hint av farge. Den gir et diskret, naturlig og moderne utseende. En fuktighetsgivende og delikat lipgloss med en herlig kremet tekstur, som er parfymert med en liten touch av sitron. Alt dette pakket inn i en sexy liten beholder med speil? Ja takk!
 • Sisley Phyto Lip Gloss,  er mer komfortabel enn en vanlig gloss, og mer shiny enn en lebestift. Beriket med aktive ingredienser for fyldige og vakre lepper.
 • img-thing (2)

 

Skriv melding

Abonner Til toppen