Acqua Di Parma endelig på nett!

ACQUA DI PARMA

Et stenkast fra de legendariske italienske sportsbilprodusentene finner man byen Parma. Herfra kommer  Acqua di Parma som har en duft som gjenspeiler det beste av Italia.

Colonia Eau de Cologne er den første og opprinnelige duften fra Acqua di Parma som ble lansert i 1916. Duften er en perfekt blanding av sitrusfrukter, lavendel, rosmarin og orientalske treslag som seder, vetiver og ylang-ylang. Colonia er elegant, frisk og tidløs.

COLONIAS

 • Colognia, Acqua di Parma Colonia Eau de Cologne er en ren duft som gjenspeiler Italia. Colonia er den første duften fra Acqua di Parma som ble lansert i 1916. Duften er en perfekt blanding av sitrusfrukter, lavendel, rosmarin og orientalske treslag som ceder, vetiver og ylang ylang. Colonia er elegant, frisk, naturlig  og tidløs.
 • Colonia  Essenza. Colonia Essenza går tilbake til Colonias tidløse, italienske duft fra 1916. Dette er en herlig frisk og klar duft i 2010 års utgave, som kommer til å tiltale enhver mann eller kvinne som er svak for Acqua di Parma.
 • Colognia  Assoluta. Colonia Assoluta fra Acqua di Parma er en hyllest til vår tids moderne Italia. Duften har toppnoter av søte og bitre appelsiner, bergamott og rosmarin. Hjertenotene er pepperkorn, kardemumme, rød chili og kanel og basnotene av jasmin, rose, ylang ylang og vild orkidè.
 • Colognia Intensa. Colonia Intensa er den første Eau de Colognen fra Acqua di Parma som er utviklet bare for menn. De klassiske og fornemme ingrediensene i denne duften har blitt gjenopptatt for å gi nytt liv til den perfekte balansen mellom det tradisjonelle og det nye. Intensa fanger øyeblikkelig sansene med sine overtoner av kalabrisk bergamotsitrus og siciliansk sitron, som er beriket med en forbløffende friskhet gjennom livfullt nærvære av kardemomme og ingefær. Tonene av tre og lær skaper en aura av mannlig sjarm.Parfymen er lekker, frisk og maskulin, innhyllet i pikante, røkte treslag.
 • Colognia Intensa Oud. Acqua di Parma Colonia Intensa Oud EdC er den seneste duften fra Acqua di Parma. En sofistikert oppdatering av Colonia Intensa med unike og uventede kombinasjoner. Friske topnoter av appelsin og bergamott fra Syd-Italia kombineres med intensive hjertenoter av amyris, ørntre og koriander og avsluttes med aromatiske trenoter med innslag av musk, lær og patchouli.

 

FEMININE DUFTER

 • Iris Nobile. Acqua di Parma Iris Nobile Eau de Parfum er en ren duft som gjenspeiler Italia. En ren, klassisk og lukseriøs duft fra Acqua di Parma.
 • Iris Nobile Sublime.  Acqua Nobile Iris åpner med klare sitrusnoter som i en solfyllt sommerhage. Duften flyter over i en blomstrende bukett av hvite blomster, der iris står i sentrum, og avsluttes med søt myk vanilje og musk.
 • Magnolia Nobile. Essensen av magnoliaens vakre, fløyelsmyke blomsterprakt finner du i denne elegante parfymen. Med toppnoter av bergamott, sedertre og sitrus.  Hjertenoten består av den deilige karibiske magnoliaen sammen med jasmin og rose. Duften utvikler seg til et fyverkeri av sandeltre, vetiver og patchouli med et hint av vanilje.Parfymen passer den litt mer modne kvinnen, som vil ha en sofistiker t og uforglemmelig duft!
 • Gelsomino Nobile.  Acqua di Parma Gelsomino Nobile er en hyllest til calabreisk jasmin, som kalles kongen av blomster, en klassisk og nobel ingrediens i parfymemakeri. Denne deilige parfymen innleder med toppnoter av italiensk mandarin, rosépepper og natthyasint som får smelte inn i et fyldig hjerte, bestående av calabreisk jasmin og appelsinblomst som blandes for å gi duften en unik personlighet. Blandingen avsluttes med en basnote av sedertre og musk.

BLU MEDITERRANEO

 • Arancia Di Capri. Acqua di Parma Blu Mediterraneo Capri Orange er en avslappende duft inspirert av den italienske øya Capri med beroligende duftnoter av sitrus i en suggestiv duftbase av musk. En deilig inspirerende duft av solmoden frukt.
 • Bergamotto Di Calabria. En ren, oppløftende duft som hyller friskheten av den italienske bergamotten med en blanding av sitron, rød ingefær, sedertre og vetiver. Duften begynner med en eksplosjon av livgjørende energi. De grønne, musserende toppnotene av bergamott hyllles med friskhet av sitron. Duften avgir langsomt en myk intens fruktig overenskommelse med bergamott og det dannes et samspill med de raffinerte duftnotene av sedertre og rød ingefær som er selve hjertet i duften. En fantastisk symfoni i basnotene kompletteres med en uvanlig kombinasjon av vetiver, benzonin og mysk.
 • Mirto Di Panarea. Aqua Di Parma Blu Mediterraneo Mirto Di Panarea er en kompleks sammensatt duftblanding som skaper en spennende duft som er like beroligende som øya den har fått sitt navn etter.
 • Fico Di Amalfi. Aqua Di Parma Blu Mediterraneo Fico di Amalfi er en vitaliserende og oppfriskende duft fra Italias deilige Amalfikyst,  dekket av sitruslunder og med en blendende vakker utsikt over Middelhavet
 • Mandorlo di Sicilia, Aqua Di Parma presenterer Blu Mediterraneo Mandorlo Di Sicilia. Skjem bort deg selv med en duft av Scicilia – Italias høyborg for eleganse, luksus og med en fantastisk natur. Dette er en krydret blomsterduft med innslag av tre og valnøtt med en blanding av sedertre og vanilje.

 

BARBIERE

Barber TilbehørBarber Produkter. Et eksklusivt barbersett med barberhøvel og barberkost med et elegant stativ, allt i Wengéträ og mørk krom. En kombinasjon av innovativ italiensk design og tradisjonellt håntverk.

Acqua di Parma Collezione Barbiere Fresh Moisturising After Shave Balm er en lett barberbalm i gelform som lindrer barberirritasjoner og har en beroligende virkning på huden etter barbering. Balmen absorberes lett og gir mye fuktighet til huden samt motvirker innovervoksende hårstrå.

Acqua di Parma Collezione Barbiere Soft Shaving Cream Bowl er en myk barberkrem som er lett å bruke, både med og uten barberkost. Kremen gjør skjegget mykt og gir optimalt glid til høvel eller kniv. Tørker ikke ut huden og motvirker rødhet og barberirritasjon takket være at kremen danner et beskyttende lager på huden. Overskuddet fjernes etter barbering med kaldt vann.

Acqua di Parma Collezione Barbiere Fresh Moisturising After Shave Balm er en lett barberbalm i gelform som lindrer barberirritasjoner og har en beroligende virkning på huden etter barbering. Balmen absorberes lett og gir mye fuktighet til huden samt motvirker innovervoksende hårstrå.

DUFTLYS

 

 

 

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen