Aftersun produktene vi sverger til

Visste du at det er forskjell på bodylotion og aftersun?
Etter en dag i solen kan huden føles tørr og stram, og håret blir tørt og livløst. En god aftersun vil i tillegg til å fylle på med fukt ha fokus på å få redusert varmen i huden. Huden avkjøles og friskes opp, slik at du er klar for en ny soldag dagen etter. Samtidig vil en aftersun forlenge den gyldne brunfargen, så du bevarer sommergløden mye lenger! Her er våre aftersun- favoritter for ansikt, kropp og hår.

Ansikt:

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Serum

Aftersun serum som beroliger og fukter huden og forlenger fargen med opptil en måned. Lancaster’s Tan Activator Complex, som er laget med naturlig Buriti-olje, forsterker melaninproduksjonen for en gylden, jevn og langvarig brunfarge.



KARMAMEJU Pre- & After Sun for Face & Body 

Økologisk lotion som gir fukt og virker avkjølende på huden etter soling. Den lette konsistensen absorberes raskt på og styrker huden etter soleksponering.



Sisley Express Flower Gel

Sisleys berømte gelémaske gir deg en friskere og fyldigere hud på bare 3 minutter. Masken fyller huden med fukt, plumper den og gir et friskt glødende utseende. Den er super etter en dag i solen for å roe ned huden. Tips: Legg den gjerne i kjøleskapet, så vil masken virke avkjølende.



Kropp:

Sisley Super Soin Apres-Soleil – After Sun Care 

Sisleys aftersun fukter, reparerer og kjøler huden etter en dag i solen. Kremen mykgjør huden med ekstrakt fra steviablader, planteglyserin og sheasmør.
PS. Handler du to hudpleieprodukter fra Sisley får du denne i gave av oss! Les mer her.



Rudolph Care After Sun Repair Spray 

Aftersun mist som virker avkjølende og gjenoppbyggende med økologisk agurkekstrakt.



Hår:



Sisley Revitalizing Fortifying Serum- Hair & Scalp Care

Etter en dag på stranden er dette serumet akkurat hva du trenger. Det kjøler og lindrer en tørr og stram hodebunn som har fått mye sol. I tillegg jobber det for et sterkere og sunnere hår, minsker hårtap og bidrar til en tettere hårvekst.

AVEDA Sun Care Hair Masque 

Et 3-i-1 produkt som pleier og reparerer håret etter eksponering i solen med morikue™ protein, tamanu olje og sertifisert organisk kokosnøttolje. Ønsker du å bruke masken som en balsam, kan du la den virke i 1 minutt. Som en intensiv hårkur, la den virke i 5 minutter eller bruk den som en leave-in treatment ved å jobbe inn en liten mengde i håret.

Skriv melding

Abonner Til toppen