Alt du trenger for å ta vare på huden din før, under, og etter soleksponering!

Solen er uvanlig sterk i Norge nå – like sterk som om sommeren – så det er utrolig viktig å bruke godt med solbeskyttelse. Her har vi funnet frem de beste produktene å bruke for å forberede huden på soleksponering, beskytte huden i solen, og pleie og reparere huden etterpå.

Biologique Recherche Préparation U.V.

Préparation U.V. forbereder huden på å motta solstråling fra den aller første eksponeringen ved å stimulere naturlig soling. Det forhindrer dannelse av mørke flekker og aldring av huden, samtidig som det beskytter huden mot ytre faktorer. Begynn behandlingen opptil fire uker før eksponering for best effekt.

The Organic Pharmacy Tan Accelerator

Få dypere og raskere brunfarge med mindre soleksponering med denne kremen. Planteekstraktene stimulerer melaninproduksjonen og gir en umiddelbar solkysset glød til ansiktet og kroppen. Påfør daglig før soleksponering. Ikke glem å beskytte huden med en SPF.

Lancaster Sun Sensitive Comforting Cream SPF50+

Solkrem for selv veldig sensitiv, reaktiv hud. Gir svært høy, bredspektret beskyttelse mot UVA- og UVB-stråling samt beskyttelse mot synlig lys og infrarød stråling! Styrker huden og bidrar til å gi deg en glødende brunfarge som varer.

Lancaster Sun Beauty Velvet Cream SPF30

Ideell for hud som brunes langsomt og gradvis, med bredspektret beskyttelse mot alle solens stråler. Fukter og pleier huden slik at du får en brunfarge som varer og huden føles myk og hydrert.

Lancaster Sun Perfect Illuminating Cream SPF30

Spesielt utviklet for deg som vil forebygge aldringstegn og få en umiddelbar, naturlig glød. Solkrem som også gir hudpleieresultater, med bredspektret beskyttelse samt pleiende ingredienser som reduserer synligheten til fine linjer og pigmentflekker. Beriket med glødgivende ingredienser, blir ikke klissete eller skinnende, og gir huden en fløyelsmyk finish. Finnes også i SPF50.

Biologique Recherche Protection U.V. SPF25

Bredspektret solkrem som er proppfull av gode, naturlige ingredienser som motarbeider aldringstegn, roer ned huden, forebygger hyperpigmentering og gir rikelig med fukt. I tillegg er den varmebeskyttende, fotostabil og vannavstøtende! Finnes også i SPF50.

Omorovicza Mineral UV Shield SPF 30 

Mineral UV Shield SPF 30 er en fysisk solkrem som beskytter og reparerer huden uten å tette porene eller lage irritasjoner. Vitamin C reduserer effekten av solskader og de lysreflekterende mineralene og titandioksid glatter ut linjer og ujevnheter og etterlater huden med en glatt og matt overflate.

Rudolph Sun Organic Sun Face Cream SPF 30

Organic Sun Face Cream SPF 30 er en rik og pleiende krem, som beskytter sart hud i ansiktet optimalt mot solens skadelige UVA- og UVB-stråler. Inneholder naturlige aktive ingredienser – bl.a. kamille som lindrer og beroliger.

The Organic Pharmacy Cellular Protection Sun Cream SPF 30

En naturlig mineralsolkrem som kombinerer titandioksid og sinkoksid for å gi beskyttelse mot UVA og UVB-stråler. Ingen nanopartikler, bare fint mikroniserte mineraler som beskytter huden mot for tidlig aldring og solskader. Også fylt med aloe, nyperose, sheasmør og kalendula som gir næring og beskytter. Dufter himmelsk!

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment SPF 25 

Kiehl’s Butterstick Lip Treatment med SPF 25  fås både med og uten farge, og gir opp til 12 timers fuktighet til leppene.

Rudolph Sun Organic Sun Stick SPF 50

Rudolph Care Organic Sun Stick er en solstift med høy UVA- og UVB-beskyttelse (SPF 50). Beskytter effektivt lepper, ører, nese, nakke og andre områder som er særlig utsatte i solen.

Sisley Protective Hair Fluid

Solbeskyttelse til håret! Sisley Protective Hair Fluid danner en beskyttende film som beskytter håret mot skadelige effekter av sol, sjø og svømmebasseng-vann. Beskytter fargen på naturlig, farget, bleket eller stripet hår, samtidig som den gir en fantastisk glans og gjør håret vakkert. Påfør på tørt eller fuktig hår før eksponering. Fordel over hele håret. Ikke skyll.

Rudolph Care After Sun Repair Spray

En lett, kjølende after sun mist som nærer, beroliger og lindrer varm og solbrun hud. Nærende og reparerende ingredienser som også har anti-inflammatoriske egenskaper. Gir en umiddelbar kjølende, lindrende følelse.

Sisley After Sun Care

En lindrende og dyptfuktende aftersun spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden like etter du har vært i solen. Gjør huden silkemyk, fremmer hudens farge på en helt naturlig måte, og sørger for at fargen sitter lenger. Kremen har en fin og lett konsistens, så den raskt trekker inn i huden og kan brukes i ansiktet.

The Organic Pharmacy Cellular After Sun Cream

En lett og pleiende økologisk aftersun. Pleier, lindrer og fukter huden med antioksidanter, nyperose, aloe vera og grønn te . Roer ned brent hud. Passer også for barn.

Karmameju Calm Balm

En skånsom salve for hele familien som helbreder og reparerer selv sensitiv hud. Kan brukes både som aftershave og aftersun, på leppene, eller som en deilig body balm i seg selv.

Lancaster Golden Tan Maximizer After Sun Serum

Aftersun serum som forlenger brunfargen i opp til en måned og kjapt beroliger solutsatt hud. Hudens egen melaninproduksjon får et boost for en gylden, jevn og langvarig brunfarge. Inneholder ingredienser som forebygger og hjelper med å reparere solskader på huden (rynker og slapphet). Reduserer risikoen for flassing og gir en umiddelbar følelse av komfort. Inneholder 94,7% ingredienser med naturlig opprinnelse.

Skriv melding

Abonner Til toppen