Amazing Space lanserer PRO:LAB, 18 problemløsere for huden.

Forrige uke hadde vi æren av å få besøk av selveste Laura Bonnè, grunnleggeren av Amazing Space. Med seg hadde hun en spennende nyhet, PRO:LAB-serien, en banebrytende samling av “hudpleiehelter” som med en kraftfull blanding av aktive ingredienser gir deg resultater du kan både se og føle.

Når natur møter vitenskap

Det som virkelig gjør PRO:LAB unik, er samarbeidet mellom Laura Bonnè og den anerkjente plastikkirurgen Louise Vennegaard. Sammen har de blandet det beste fra naturen med banebrytende medisinsk hudpleie. Tenk deg dette: naturlige plantestamceller møter vitenskapelig utviklede EGF oligopeptider. Eller forestill deg effekten av konsentrert retinolpalmitat (vitamin A) kombinert med naturlig AHA-syre fra sukkerrør. Det er som en supercocktail for huden!

Mix & match

PRO:LAB er ikke bare enda en hudpleieserie. Den er skreddersydd for å glatte ut linjer, lindre rødhet, og gi en hjelpende hånd til problemhud. Og det beste? Du kan enkelt integrere disse produktene i din eksisterende hudpleierutine.

High-tech

Og det stopper ikke der. PRO:LAB-serien inneholder også avanserte skjønnhetsverktøy som bruker mikrostrøm, LED-lys og mikronåler for å maksimere effekten av hvert produkt. Tenk på det som din egen lille skjønnhetsklinikk, rett hjemme i ditt eget bad.

Eksklusivitet og ekspertise

Du finner disse skattene kun hos de beste – profesjonelle kosmetiske klinikker, dermatologer, og naturligvis, hos oss i Gimle Parfymeri. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder denne innovative serien.

Er du nysgjerrig på å finne ut mer? Ta en titt under for å oppdage noen av våre PRO:LAB-favoritter, eller klikk her for å se hele utvalget.

Våre utvalgte favoritter:

Amazing Space PRO:LAB – Bio-Cell Face Wrap – Stem Cell + Vitamin C 5stk Ansiktsmaske som reduserer hyperpigmentering, fukter og glatter ut huden med vitamin C og bioaktive stamceller.

Amazing Space PRO-LAB – Thermogenic – Led Facial Bar stimulerer, aktiverer og fornyer huden ved hjelp av LED-lys i kombinasjon med varme- og kuldebehandling og vibrasjonsfunksjon. Det blå lyset reduserer betennelse og rødhet.

Amazing Space PRO-LAB – Moist Explosion Intense Filler Cure 10 x 2ml tilfører huden masse fukt og har en utglattende ”filler-effekt” på hudens overflate. Èn ampulle kan vare opptil 3 dager.

Amazing Space PRO-LAB – PHA-Retinol Peel – PHA-Acid & Vitamin A er et kraftfullt og aktivt konsentrat med høykonsentrert vitamin A og naturlig PHA- og glykolsyre. Konsentratet reduserer linjer/rynker, forbedrer spenst, forminsker porer, og reduserer talgproduksjonen. Vaskes av etter 10 minutter.

Amazing Space PRO-LAB – EGF-Lift Serum – Face & Neck et avansert serum som gir huden et løft og en glød. Serumet inneholder EGF-peptider, som er vekstfaktorer som stimulerer hudens fornyelse og kollagenproduksjon.

Amazing Space Microcurrent Skin Stimulator Gi deg selv et ansiktsløft hjemme på ditt eget bad! Amazing Space Microcurrent skin stimulator supplerer den daglige hudpleien med oppstrammende og kollagen-boostende lavfrekvent strøm. Må brukes sammen med et fettfritt produkt, vi anbefaler Liquid moist.

Amazing Space PRO:LAB – Keep Calm – Multi-Recover Cream er en lindrende krem til deg som har ung og/ eller ekstrem sart hud eller hud som preges av rødhet. Super også for dem som har feilbehandlet hud og hud som er ute av balanse. 

Amazing Space PRO-LAB – Body-tox Gel – Draining & Firming Body Gel inneholder havalger, mineralsalter, peptider og sporstoffer som virker positivt på hevelser og overflødig væske i kroppen. Gelen er god for slitne, tunge ben, spesielt når du står mye, reiser, eller er mye stillesittende.

Amazing Space universet består nå altså av deres originale økologiske hudpleielinje, deres “Nutriceuticals” med kostilskudd, deres Baby space linje for de minste, og nå PRO:LAB, med ekstra høykonsentrerte aktive ingredienser. Sjekk ut hele Amazing Space serien her!

Les også om Augustinus Baders nye hårprodukter.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] Har du fått med deg at Amazing Space har lansert en egen PRO-serie med 18 aktive problemløsere for huden? Les mer om disse spennende produktene her. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen