Ansiktsmaskene du trenger nå!

En god ansiktsmaske er et supert produkt å ta fram nå som huden gjerne er grå og gusten.

Fuktighetsgivende masker gir nytt liv til en tørr vinterhud.

Man bør se etter fuktighetsgivende ingredienser, vitamin C, antioksidanter og nærende ingredienser som beskytter huden mot uttørking.

For å oppnå glød og fukt, er det hovedsakelig fuktmasker du skal bruke. Disse maskene tilfører litt ny giv og «smøring» til huden med fyldige ingredienser.

For å få størst mulig effekt av masken din, bør du følge instruksene på pakken godt. Dette gjelder også virketid, noe som naturligvis varierer mye fra maske til maske:

Her finnes det så mange ulike typer at ingenting er generelt. Det vanligste er nok en maske som skal virke 10-15 minutter for så å fjernes. Men noen skal virke lengre og noen kan man sove med.

For å få god effekt, bør du også være flink til å bruke masken ofte.

Den beste måten å få full effekt av fuktighetsmaskene er å bruke dem regelmessig. På denne måten tilfører du jevnlig både næring og pleie til huden, og den unngår å miste sin glød.
For å få mest mulig effekt av maskene er det viktig å rense huden godt, gjerne med en mild skrubb for å fjerne smuss og døde hudceller.  
Vi anbefaler disse
Sisley Facial Mask Linden Facial Mask with Linen Blossom er en skånsom kremmaske som virker mykgjørende, avslappende og glatter ut huden. Den gjør huden helt jevn, gjenoppretter dens glød og fjerner overflateurenheter.
La Mer The Lifting and Firming Mask er en fukt og opp strammende maske som passer til alle hudtyper. Dette er masken for deg som ønsker å forbedre din huds fasthet, klarhet, fuktighet, mykget og glød. The Lifting Ferments stimulerer produksjonen av kollagen, løfter og plumper, samtidig som den forbedrer elastisiten. The Miracle Broth gir alle de pleiende egenskapene som vi kjenner fra før – fukter og mykgjør, reduserer irritasjon og rødhet, gir klar klarhet og forbedrer hudens tekstur slik at den ser og føles glattere ut.La Mer The Lifting and Firming Mask 50mlLa Mer The Hydrating Facial. Fukt maske som passer til alle hudtyperEn to delt maske for perfekt tilpassning til ditt ansikt. Hver maske inneholder 30ml av La Mers dehydrerende ingredienser som Sea kelp , Marine planter og Turmaline som sammen jobber med å gjenvinne den ungdommelige mykheten i huden. The hydrating facial mask etterlater huden klar og gjennomfuktet.Sisley Radiant Glow Express Mask. Kåret til beste maske for glød av Instyle Best Beauty Buys 2013. Maske som skånsomt og effektivt renser huden. Passer for alle hudtyper.På bare 5 minutter blir huden ren, frisk og oppstrammet. Huden får et jevnt og vakkert utseende og tegn til tretthet viskes ut.Radiant Glow Express Mask inneholder rød og hvit leire, som virker absorberende, samt planteekstraktene lakris, margurit og nype og essensielle oljer, som er med på å fjerne urenheter som kan være med på å gi huden et trist utseende.Amazing Space Beauty Sleep Mask Face. Vår favoritt maske. Passer til alle hudtyper.Denne masken redder huden din når du trenger det som mest. Hvis du bare skal ha en maske i ditt liv må det bli Beauty Sleep Mask. Uansett alder og hudtilstand gjør den underverker mens du sover. Du merker stor forskjell etter kun en natt.Den er lett å bruke; du renser huden om kvelden og legger i ett tynt lag denne gele kremen i hele ansiktet, også rundt øynene.

Når du våkner neste morgen er huden glattere, gjennomfuktet, rødhet har roet seg og du smiler av resultatet.

Amazing Space Beauty Sleep Mask Face, Eye & Neck Cure

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen