Anti-aldring på naturlig vis

I  D2 i begynnelsen av august sto det en stor artikkel om bioidentiske hormoner som skal ha effekt på energi, vitalitet, bedre søvnkvalitet og hukommelse, mer overskudd, mindre fett og ikke minst færre rynker og strammere hud. Se artikkelen her.

Den bioidentiske hormonbølgen kommer fra USA, og er siste nytt i anti-agingindustrien.

I samme artikkel sier også  forsker, Wulf Utian – endokrinolog og professor emeritus ved det private forskningsuniversitetet Case Western Reserve University i Ohio, og en av verdens fremste eksperter på kvinnehelse og overgangsalder at de ukontrollerte, bioidentiske hormonene setter millioner av kvinners helse på spill.

Mange er nok skeptiske til å ta disse hormonene uten å vite helt hvilken effekt eller fare det er for kroppen vår, og det er forståelig.

Vi stiller oss  ikke negative til disse bioidentiske hormonene, men som akupunktør og homeopat er jeg opptatt av å stimulere kroppen slik at den kan helbrede seg selv. Ved inntak av hormoner, uavhengig av om de er naturlige eller ikke vil kjertlene sakte men sikkert sette ned den naturlige hormonproduksjonen. Ved akupunkturbehandling vil vi i motsetning til bioidentiske hormoner stimulere de endokrine kjertlene slik at de opprettholder en god og balansert hormonproduksjon. Dette  er en helt trygg og naturlig måte å stimulere kroppen vår på.

Forskning viser at akupunktur har effekt på de endokrine organene . Se link her

Akupunkturbehandling som er spesielt  rettet mot å stimulere de endokrine kjertlene våre er også noe man kan bruke i tillegg til bioidentiske hormoner for å booste deres virkning.

For mer informasjon eller akupunkturbehandling  ta  kontakt med Annette Finne Simonsen på Gimle Parfymeri tlf.22 44 61 42

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen