Årets beste produkter

 

Stellas skjønnhetskåring

Stellas jury har smurt, sminket og dusjet seg gjennom mengder av skjønnhetsnyheter. Noen av vinnerne har vi her på Gimle Parfymeri.

Årets beste dekorative makeup:

Guerlain Maxi Lash, en flott mascara som gjør vippene både lengre,tykkere og lette å forme. Innpakningen er lekker og gir virkelig en følelse av luksus. I en kategori med mange sterke kandidater vant denne likevel klart.

Årets beste teint:

Le Blush Crème de Chanel, en kremet blush som er lett å legge og som gir deg fine og naturlige roser i kinnene-som om du var nyforelsket. Den glir fint inn i huden, og kan enten brukes alene eller over foundation. Begge deler fungerer like bra. Kommer i et flott fargespekter og er et lekkert lite smykke i sminkepungen.

LE BLUSH CRÈME DE CHANEL Cream Blush (63 RÉVÉLATION)

Årets beste nye grønne produkt:

Luksus klassen:

Amazing Space Bio-Cell Face Wrap, en topp ansiktsmaske med teknologisk avanserte planteingredienser som fukter og glatter ut huden. En deilig, litt annerledes maske-opplevelse som juryen merket god effekt av.

Klik på billedet, for at lukke vinduet

 

Årets beste grønne klassiker:

Rudolph Care  Acai Anti-ageing Facial Oil. Denne selger de på den Økologiske butikken vår. Er det noe som bekjemper tørr vinterhud, så er det denne. Denne lille, men  riktignok dyre oljen gjør alt det vi ønsker fra en ansiktsolje: Den gir masse fukt og glød! Fin og delikat innpakning også.

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen