Årets lekreste julesett

Det er en sann glede hvert år, når julesettene fra Rudolph Care kommer. De finnes i et begrenset opplag og forsvinner raskt ut. Sikre deg julegavesettene her eller kom innom oss på den økologiske avdelingen.

The Glowgetters

The Glowgetters er Rudolph Cares svar på hvordan å oppnå strålende, velpleiet vinterhud. Skap øyeblikkelig glød med den eksfolierende fuktmasken, følg opp med fuktgivende serum som gir fukt og forfiner huden, og beskytt tørr vinterhud med en rik ansiktskrem og parfymefri øyekrem. En luksuriøs gaveeske til den som fortjener det aller beste.

Pris: kr 995
Verdi:
kr 1580
What Any Body Needs

Gaveesken What Any Body Needs er pakket med miljøvennlige Rudolph Cares klassikere, som pleier huden din. Den myke såpen og kroppskrubben gir huden din ny energi og body lotion vil gi en fuktboost til hele kroppen. Den beskyttende håndkremen er perfekt å ta med på farten. En gave fylt med omsorg.

Pris: kr 595
Verdi kr 995
Better Together

Superparet Better Together er en flott gave som passer til alle. En skånsom håndsåpe og pleiende håndkrem pakket inn i en lekker gavepose. Dette er også en lekker vertinnegave til julens selskap.

Pris: kr 395
Verdi: kr 500A´cai Body Balm

En sann favoritt under juletreet og på badehyllen. Acai Body Balm (850 ml limited edition) vender tilbake i en stor luksusversjon. Den gir ekstra næring, fukt og glød i vintermånedene. Mykgjørende økologiske oljer, sheasmør og bivoks beskytter og gjenoppbygger huden. Forhandles eksklusivt hos Gimle Parfymeri.

Skriv melding

Abonner Til toppen