Augustinus Bader kremen som er riktig for din hud

Foto: Augustinus Bader

Hudpleien fra Augustinus Bader er virkelig det vi kan kalle en “game-changer”. Ved lanseringen av merket i 2018, ble The Cream praktisk talt en favoritt over natten blant kjendiser og skjønnhetsjournalister. Hva er hemmeligheten bak disse kremene?

Foto: Augustinus Bader

Den unike ingrediensen TFC8® som finnes i alle Augustinus Baders produkter, er et resultat av 30 års forskning. Den tyske legen Augustinus Bader, en globalt anerkjent forsker og lege med regenerativ medisin som hovedfelt, utviklet en banebrytende sårgel som kunne reparere dype sår. Denne revolusjonerende teknologien er inspirasjonen til Augustinus Baders hudpleie.

Augustinus Bader er “smart hudpleie” som jobber spesifikt med hudens individuelle behov, cellefornyelse, linjer, rynker, hyperpigmentering og skader i huden forårsaket av ytre faktorer.

Augustinus Bader har flere ganger blitt kåret som beste hudpleie gjennom tidene, og mottatt anerkjente priser fra blant annet Vogue, Elle, Marie Claire, Harper´s Bazaar og Tatler. Augustinus Bader har faktisk mottatt 92 priser på 51 måneder! Victoria Beckham er en av mange som sverger til Augustinus Baders hudpleie, og før hver visning på hennes show preppes modellenes hud med Augustinus Bader.

Det startet med The Cream, og i dag finnes det flere kremer å velge mellom, som dekker ulike behov. Kremene kan brukes både dag og natt, er helt parfymefrie og passer både kvinner og menn.


Augustinus Bader The Cream 

The Cream passer for deg med normal til kombinert hud. Kremen reduserer aldringstegn, fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Stimulerer kollagenproduksjonen og elastisiteten, fyller opp med fukt og etterlater huden plumpet og med en jevnere hudtone. Kremen er rik på antioksidanter, aminosyrer, vitamin A, B, C og E og aloe vera. The Cream vil også roe ned en rød og irritert hud og etterlate huden med en frisk glød.Augustinus Bader The Rich Cream

The Rich Cream passer for deg med normal til tørr hud, og for en moden hudtype. Med sitt høye innhold av fettsyrer fra omega 6, arga, avocado og nattlysolje, vil kremen være ideell i kalde og tørre klima. The Rich Cream reduserer aldringstegn, fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Fornyer huden og forbedrer elastisiteten, styrker hudens egen fuktbarriere og beskytter mot ytre påvirkninger.Augustinus Bader The Discovery Duo

Med The Discovery Duo får du prøve The Cream og The Rich Cream. Mange foretrekker å blande de, eller for eksempel bruke The Cream som dagkrem og den The Rich Cream med en rikere konsistens som nattkrem.
Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream

The Ultimate Soothing Cream passer for deg med en tørrere og mer sensitiv hudtype. Kremen fyller opp med fukt og balanserer og roer ned en irritert hud. Gir intens fukt og reduserer rødhet og inflammasjon. Bygger opp og styrker hudens fuktbarriere. Virker revitaliserende og reduserer fine linjer, rynker og hyperpigmentering. Den hjelper huden til å holde på fukten og beskytter mot ytre påvirkninger.Augustinus Bader The Light Cream

The Light Cream passer for deg med en kombinert til ¨fet hudtype, og den som ønsker et mattere uttrykk. Kremen har en lett konsistens som balanserer sebum og matter ned huden og etterlater huden frisk og gjennomfuktet. Styrker hudens fuktbarriere, glatter ut huden og reduserer porer. Forbedrer hudens elastisitet, hudtone, tekstur og gir en matt finish.

Skriv melding

Abonner Til toppen