Augustinus Bader The Retinol Serum – Alt du trenger å vite om det revolusjonerende serumet

Augustinus Bader har endelig lansert The Retinol Serum, det ultimate serumet for en fantastisk hud.

Det er ikke mange år siden Augustinus Bader lanserte sine første hudpleieprodukter. Med tiden har han utvidet kolleksjonen, og har også laget produkter for hår. Han har på kort tid bygd seg opp en trofast følgerskare på grunn av revolusjonerende teknologi som kombinerer banebrytende vitenskap og naturlige ingredienser. Vi har fått gleden av å teste hans nye serum, og vi er alle mektig imponert. Det har blitt testet på forskjellige hudtyper med utelukkende positiv respons og meget gode resultater.

Hva er retinol og hvorfor trenger du det?

Retinol er en form for vitamin A som har mange fordeler for huden din. Det kan:

  • Øke kollagenproduksjonen og redusere fine linjer og rynker
  • Forbedre hudens tekstur og elastisitet
  • Jevne ut hudtonen og redusere pigmentflekker
  • Kontrollere oljeproduksjonen og forebygge urenheter
  • Stimulere cellefornyelsen og reparere skader

Ulempene med retinol kan være at den forårsaker rødhet og flassing, spesielt hos folk med sensitiv og tørr hudtype. Men hva om jeg fortalte deg at det finnes en måte å nyte alle fordelene med retinol uten noen av bivirkningene? Det er her The Retinol Serum fra Augustinus Bader kommer inn.

Hva er The Retinol Serum fra Augustinus Bader og hvordan virker det?

The Retinol Serum fra Augustinus Bader er et banebrytende produkt som kombinerer en ren og stabil form for retinol, med Augustinus Baders patenterte TFC8-teknologi. Dette er en blanding av aminosyrer, vitaminer og peptider som optimaliserer hudens naturlige fornyelsesevne. The Retinol Serum inneholder også sink, som er antibakterielt og helende.

The Retinol Serum virker ved å levere en potent dose av retinol til hudcellene dine, der det aktiverer produksjonen av kollagen og elastin, forbedrer blodsirkulasjonen og regulerer talgsekresjonen. Samtidig støtter TFC8-teknologien hudens naturlige helingsprosess, reduserer betennelse og beskytter huden din mot miljømessige stressfaktorer. Sinken hjelper til med å lindre og reparere eventuell irritasjon eller skade som retinol kan forårsake.

Resultatet er et retinolserum som ikke bare virker kraftfullt på huden din, men også pleier og roer den samtidig.

Hvordan bruke The Retinol Serum fra Augustinus Bader for best resultat?

For best effekt anbefaler vi at du bruker serumet over natten når huden er i reperasjonsmodus. Rens og klargjør huden, påfør serumet i ansiktet, på hals og bryst, før du påfører din fuktighetskrem. Her kan vi anbefale The Ultimate Soothing Cream som en super kombinasjon sammen med serumet. Etter våre erfaringer kan vi også anbefale å prøve serumet under Augustinus bader The Face Cream Mask to netter på rad. Dette vil etterlate huden gjennomfuktet og plumpet, med en frisk og sunn glød.

The Retinol Serum fra Augustinus Bader er en av de mest spennende nyhetene vi har sett på lenge, og vi gleder oss til å dele den med deg. Kom innom oss i Bygdøy Allé 39 i Oslo, eller bestill den på vår nettside www.parfymeri.no.

Augustinus Bader The Retinol Serum

Kommentarer

Hei jeg har akkurat bestilt serumet😊 Kan vi bruke tre cream over? Kan vi kombinere den med andre ansiktskremer? Vibeke

skrevet av Vibeke wulf / 04.13.23 - 12:06

Skriv melding

Abonner Til toppen