La AVEDA pleie og beskytte håret ditt mot solskader og slitasje i sommer.

Foto: AVEDA

Sol og bading i saltvann setter sine spor, og kan både slite og skade håret ditt. Men heldigvis finnes det produkter som forhindrer dette, og her er AVEDA god med seriene Sun Care og NutriPlenish. Sun Care er en serie som pleier og beskytter mot solskader og slitasje, og NutriPlenish gir masse fukt i dybden til et dehydrert og slitent hår.

Sun Care

Sun Care er en serie som består av 3 produkter som fokuserer på å beskytte og pleie håret ditt mot solskader og slitasje.

AVEDA Sun Care Protective Hair Veil

Beskytt håret mot solens sterke stråler med en lett og vannfast mist! Sun Care Protective Hair Veil danner et usynlig filter som minimerer tørrhet og skader på håret, samt beskytter mot UVA og UVB stråler. Den er enkel i bruk, og passer til alle hårtyper.

AVEDA Sun Care Hair & Body Cleanser

Sun Care Hair & Body Cleanser vil effektivt fjerne klor, salt og rester etter hårprodukter, samtidig som at fuktbalansen opprettholdes. Den passer alle hårtyper, også farget hår, og vil vil etterlate det mykt og skinnende rent.

AVEDA Sun Care Hair Masque

Sun Care Hair Masque er en kremet hårmaske som pleier og reparerer håret med proteiner og planteoljer. Den vil gjøre håret glansfult og sunt, og passer for alle hårtyper.
Påfør den jevnt i fuktet hår fra røttene og helt ut til hårtuppene, etter sjamponering (gjerne med AVEDA Hair & Body Cleanser). La den virke i 2-5 minutter, før du skyller den av. Bruk den gjerne en gang i uken, eller oftere ved behov når håret har vært spesielt mye utsatt for sol, salt og klor.

NutriPlenish

AVEDA sin NutriPlenish serie er perfekt for alle hårtyper som mangler fukt. Serien består av 10 produkter, som alle er proppet med fukt, pleie og veganske “superfoods”. De har produkter som både er tilpasset normalt til tykt hår, og produkter tilpasset fint og tynt hår.

AVEDA NutriPlenish Shampoo Light Moisture

NutriPlenish Shampoo Light Moisture er en mild og pleiende sjampo med en lett, kremet konsistens. Den vil effektivt og skånsomt rense håret, samt gi masse fukt og pleie i dybden, uten å tynge det ned. Denne sjampoen er noe “lettere” for håret enn deres Deep Moisture-versjon, og er dermed ypperlig for deg med fint, tynt og dehydrert hår.

AVEDA NutriPlenish Conditioner Light Moisture

Denne luksuriøse balsamen pleier og fukter tørt og dehydrert hår i dybden, uten å tynge det ned. Kommer også i en Deep Moisture-versjon som egner seg for grovere og tykkere hårtyper.

AVEDA NutriPlenish Masque Light Moisture

Ønsker du å gi håret ditt masse fukt og pleie uten å tynge det ned, er Nutriplenish Masque Light Moisture den perfekte hårmasken for deg. Den har en lett gelékonsistens og er proppet med fukt og pleie. Bruk den etter sjamponering som en fuktboost-behandling. Jobb den inn i fuktig hår fra hodebunn til hårtuppene, la den virke i 2-5 minutter, før du så skylder den ut. Den kan også brukes om natten som en leave-in hårmaske.

AVEDA NutriPlenish Shampoo Deep Moisture

Nutriplenish Shampoo Deep Moisture vil effektivt og skånsomt rense håret, samtidig som at den gir masse pleie og fukt i dybden. Denne er noe “tyngre” for håret enn Light Moisture-versjonen, og er ypperlig for deg med normalt til tykt hår, som er tørt til svært tørt.

AVEDA NutriPlenish Conditioner Deep Moisture

Er håret ditt veldig tørt og dehydrert, er denne luksuriøse balsamen perfekt for deg. Den er, i likhet med Deep Moisture-sjampoen rikere i konsistensen, og passer derfor best for deg med normalt til tykkere hårtyper, som er tørt til svært tørt.

AVEDA NutriPlenish Masque Deep Moisture

Etter en lang dag i solen trenger håret en ordentlig rik boost av fukt og pleie og da er denne masken perfekt å ta frem. Den har en tykk kremkonsistens, og gir 4 ganger mer fukt til håret ditt, samt at den behandler tørre og sprø tupper ved å gjenopprette fuktigheten. Bruk den etter sjamponering, fra hodebunnen og ut til tuppene. La den virke i 2-5 minutter, før du skyller den grundig ut. Den kan også brukes over natten som en leave-in hårmaske for optimal effekt.

AVEDA NutriPlenish Daily Treatment

NutriPlenish Daily Treatment er en leave-in krem som gir øyeblikkelig fukt og pleie til håret. Den inneholder ingredienser som virker revitaliserende og reparerende på skjøre hårstrå, og er i tillegg varmebeskyttende opp til 230°C. Perfekt for daglig bruk.

AVEDA NutriPlenish Vitamin Leave-In Conditioner

Nutriplenish Vitamin Leave-In Conditioner er en varmebeskyttende balsamspray som fukter håret i hele 72 timer, i tillegg til å gi varmebeskyttelse opp til 232℃ takket være naturlig utvunnet UV filter. Rist flasken godt før bruk, og påfør sprayen i rent, fuktig hår. For pleie kan du også spraye den i tørt hår.

AVEDA NutriPlenish Curl Gelee

Denne fuktighetsgivende geléen definerer og forlenger hår med krøller og bølger. Den etterlater håret mykt, glansfult, og gir håret en mer definert tekstur med lett hold og naturlig bevegelse.

AVEDA NutriPlenish Multi-Use Hair Oil

NutriPlenish Multi-Use Hair Oil er en fuktighetsgivende hårolje laget av 5 ulike oljer, og som du kan bruke på flere ulike måter; før sjamponering og vasking av hår, som et leave-in produkt som du påfører i tørt hår etter behov, og som en natt-behandling hvor du påfører i håret før legging, og vasker av dagen etter.
Håret etterlates mykt og glansfullt.

Skriv melding

Abonner Til toppen