“Back to the roots”

Foto: Sisley

Et sunt hår stammer fra en sunn hodebunn. Her er seks produkter som har røttene i fokus.
EKSFOLIERER OG BALANSERER:

Omorovicza Revitalizing Scalp Mask 

Det første steget for en sunn hodebunn er hodebunnsmasken fra Omorovicza. Masken bruker du før sjampoo. Den eksfolierer og renser hodebunnen med salicylsyre og ungarsk leire som trekker ut urenheter og gjenoppretter fuktbalansen i hodebunnen. Vi elsker følelsen av en “squeaky clean” hodebunn som ikke føles tørr.DETOX:

Sisley Pre-Shampoo Purifying mask- Hair & Scalp Care 

Pre-shampoo med hvit leire som “nullstiller” håret ved å gi en dyp rens av hår og hodebunn. Masken absorberer overflødig talg og urenheter forårsaket av forurensing og ytre påvirkninger. Vi elsker at håret også får en superfin glans!MINSKER HÅRTAP:

Sisley Revitalizing Fortifying Serum- Hair & Scalp Care

Dette serumet bruker vitaminer og mineraler fra planteekstrakt for å minske hårtap, og gjøre håret sterkere og fyldigere. Hodebunnen føles lindret, og og derfor digger vi å bruke det etter en dag i solen.
FUKT OG BESKYTTELSE:

Augustinus Bader The Scalp Treatment

The scalp treatment fra Augustinus Baders hårserie styrker tynt og skadet hår og motvirker hårtap. Serumet gir fukt, balanserer hodebunnen, og beskytter håret mot forurensing og UV stråler. Et nydelig produkt for den som bor i by.MOT FLASS

Sisley Soothing Anti-Dandruff Shampoo – Hair & Scalp Care

Vi vet hvor irriterende det kan være med en flassete hodebunn. Et produkt vi sverger til i de periodene er Soothing Anti-Dandruff Shampoo fra Sisley. Den renser, motvirker flass og balanserer hodebunnen ved hjelp av ekstrakt fra salvie (Som også setter den utrolig gode lukten!)
Sjampoen jobber også med de underliggende årsakene til flass og ubehag.

Brukes som trinn 1 før Sisley Soothing Anti-Dandruff Cure.

Sisley Soothing Anti-Dandruff Cure – Hair & Scalp Care 

Få øyeblikkelig lindring mot kløe og ubehag ved å bruke denne etter at du har vasket håret. Kuren gjenoppretter balansen i hodebunnen, og jobber med de underliggende årsakene til flass og ubehag.

Skriv melding

Abonner Til toppen