Behandlingene som gjør underverker

I magasinet “Vakker” som blir gitt ut av Henne skriver de en artikkel om behandlinger som gjør underverker.

“Bort med grå og gusten vinterhud og inn med ny, vakker glød! Vi har testet vårens beste behandlinger”

 

“The Miracle Broth” med La Mer

Hva går behandlingen ut på?

I La Mer sine behandlinger er målet å gi fukt, glød og energi. Terapeuten analyserer huden og finner riktige produkter til din hudtype og tilstand.

Hvordan virker den?

Etter at terapeuten har funnet ut hvilke produkter du trenger, blir huden renset og forsiktig skrubbet med en diamantpeeling. En spesialmaske blir lagt mens armer og hender blir massert. Ansiktet masseres deretter med kultkremen Cremè de la Mer for å løse opp spenninger og for å gi huden det lille løftet. Avsluttes med serum tilpasset din hudtype, dagkrem og øyekrem. Ved gjentatte behandlinger vil huden fungere optimalt og huden skal både se og kjennes yngre ut. Bør gjentas hver 6.uke for å opprettholde en jevn overflate og glød.

Hvem passer den for?

Behandlingen passer for alle med tørr hud som lett reagerer på produkter. Og alle som ønsker seg en bedre overflate, enten man har arr, rynker eller mangel på fasthet.

Vår opplevelse:

I de vakre omgivelsene på Gimle 1939 er det lett å bli forført. Her er ingen forstyrrende elementer-kun ro og harmoni. Selve behandlingen er avslappende, og jeg må kjempe for å ikke sovne. Det bruker ingen røffe produkter på huden og ingen tekniske instrumenter-kun massasje og beroligende produkter. Etter behandlingen har huden fått fornyet glød og den føles glattere.

Pris: Kr. 1200,- for 75 minutter

Amazing Spaze Bio-lightning

Hva går behandlingen ut på?

Dette er en behandling som passer for deg med pigmenteringer i huden, eller deg som ønsker å oppnå en jevn hud med ny glød. Behandlingen renser huden i dybden og gir fukt, samtidig som den skal motvirke nedbrytning utenfra og aldring av huden.

Hvordan virker den?

Huden blir renset og fri for makeup under damp før sitrustonic blir sprayet på. Så legger terapeuten en glukolsyremaske som skal ligge på i cirka ti minutter. Mens masken virker blir hendene massert.  En bio-lihtning ampulle med Koji Acid Serum, et bi produkt fra produksjonen av japansk risvin, blir påført ansikt og bryst. Serumet skal bleke pigmenteringer, arr og ujevnheter. Så får du lagt nok en maske, og huden masseres til produktet er absorbert. Etter endt behandling bør du unngå å sole deg i fire uker.

Hvem passer den for?

Alle som ønsker å gi huden en skikkelig boost med ny energi, glød og fukt.

Vår opplevelse:

Etter endt behandling kan vi se at noe er skjedd, huden gløder, virker jevnere og mer gjennomfuktet og det beste-resultatet har holdt seg i mange uker etterpå.

Pris: kr. 1140,-

Amazing Spaze Pretty & Pregnant

Hva går behandlingen ut på?

Dette er en kroppsbehandling med massasje og stimulering av trykkpunkter som skal få i gang blodsirkulasjonen, forebygge strekkmerker og gi velvære og avslapning.

Hvordan virker den?

Først får du rygg-og nakkemassasje i 15-20 minutter. Når du ligger på magen brukes en spesiell magnetpute er veldig god for deg som savner å ligge slik på natten. Videre får du trykkpunktmassasje slik at blodsirkulasjonen skal settes i gang. Terapeuten bruker varme indiske stener sammen med n E-vitamin-olje som skal mykgjøre  og  styrke vevet. Etterpå får du en oppvarmet maske på magen. Mens den virker, blir beina peelet, og du får lagt en kjølende gel på legger og føtter, som skal drenere væske og dempe uro. Til slutt får du hodebunns, -arm og håndmassasje, før føttene, leggene og lårene blir massert igjen.

Hvem passer den for?

Alle som har baby i magen

Vår opplevelse:

Gimle Parfymeri på Frogner gir en internasjonal spa følelse midt i Oslo. Behandlingene utføres av profesjonelle terapeuter og du blir ivaretatt fra det sekundet du ankommer og får en deilig kopp urtete, til du puster inn duften av en oppkvikkende aromaolje på vei ut.

Pris: kr. 850,- for 70 minutter

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv melding

Abonner Til toppen