Bevar brunfargen med en aftersun!

Hvorfor er det lurt å bruke en After-sun? Jo, etter en lang dag i solen vil nemlig UV-strålene ha generert en høy konsentrasjon av frie radikaler i huden, altså molekyler som angriper cellene. Dette fører til skader på hudcellene og akselererer aldringsprosessen.

After sun-produkter inneholder spesifikke aktive ingredienser, som antioksidanter, som nøytraliserer disse frie radikalene. De reparerer og beroliger huden, reduserer varmen og forbereder huden til neste dag i solen. De bidrar også til å forsterke brunfargen, slik at du får en naturlig, jevn og glødende hudtone.

Her er våre After Sun favoritter:

Sisley Super Soin Apres-Soleil – After Sun Care 
En lindrende og dyptfuktende aftersun. After-Sun Care Tan Extender er spesielt utviklet for å fukte, reparere og kjøle huden like etter du har vært i solen. De reparerende, fuktgivende og gjenoppbyggende egenskaper som finnes i ekstrakt av steviablader, planteglycerin og sheasmør virker lindrende og mykgjør huden. Denne inneholder også en nøye utvalgt kombinasjon av selvbrunende aktive ingredienser som fremmer hudens farge på en naturlig måte. Denne kan du få i gave gjennom vår Sisley kampanje. Trykk på denne linken for å lese mer.

Rudolph Care Aftersun Soothing Sorbet
Aftersun Soothing Sorbet er en beroligende aftersun lotion med naturlige ingredienser. Den inneholder jordbærekstrakt, rik på magnesium og kalsium som holder huden hydrert. Multebærekstrakt styrker og beskytter med antioksidanter og aloe vera kjøler og gir fukt. Kokosolje og sheasmør mykgjør huden. Aftersun Soothing Sorbet kan brukes av hele familien, er Svanemerket og merket med Vegan Trademark.

Rudolph Care After Sun Repair Spray
Aftersun Repair Spray er en kjølende og beroligende mist med Aloe vera som pleier, beskytter og lindrer varm og solbrent sommerhud. Misten sprayes lett over kroppen og kan brukes av hele familien.

Augustinus Bader The Ultimate Soothing Cream
Til ansiktet anbefaler vi sterkt kremen The Ultimate Soothing Cream fra Augustinus Bader. Alle som kjenner at huden er litt rød eller irritert etter soleksponering, eller generelt sensitiv vil ha glede av denne beroligende kremen. The Ultimate Soothing Cream gir fukt i dybden og pleier med en unik blanding av aktive ingredienser, inkludert super-antioksidanten totarol, og vitamin B3, i tillegg til TFC8.

Sisley Express Flower Gel 
Trenger huden fukt på ekspresstid så elsker vi denne oppfriskende gelèmasken fra Sisley. Masken er spesielt utviklet for tørr og dehydrert hud. Den inneholder ekstrakter av lilje og iris som gir huden fuktighet, glød og reduserer tegn på tretthet og stress. Huden ser jevnere og mer strålende ut etter bare tre minutter. Du trenger ikke å skylle den av.

Les også om våre fantastiske sommerkampanjer!

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen