Bevar sommergløden med en luksuriøs Omorovicza hudpleiebehandling.

14-18 august får vi besøk av Omoroviczas “head therapist” Beata som vil utføre sin signaturmassasje og preppe huden din for ny sesong.

Gi huden en boost og bevar sommergløden med en fantastisk hudpleiebehandling. 14 august til 18 august får vi nemlig besøk av Beata, en dyktig hudterapaut fra Omoroviczas eget spa i Budapest. Hun vil skreddersy en behandling som får din hud til å stråle, og få i gang sirkulasjonen med sin helt spesielle massasjeteknikk. Unn deg en avslappende time til å fylle på med fukt og pleie, og ikke minst få tips og veiledning til hva huden din trenger nå.

Ledige timer mandag 14. august t.o.m. fredag 18. august. 
Ring oss for å bestille din time nå på tlf: 22 44 61 42.

Og du? Ved kjøp av 2 Omorovicza hudpleieprodukter betaler du ingenting for behandlingen. Ellers koster den kr. 2000,-

Dette er en fantastisk mulighet til å bli bedre kjent med hudpleieserien Omorovicza, som lages sammen med et nobelsvinnende laberatorium og forskningsteam. Omorovicza har produkter for alle hudtyper og alle aldre, og er en av de reneste seriene som du kan få tak i. I tillegg til å være svært resultatstyrt, klarer de også å levere på det sensoriske og skaper alltid spafølelsen uansett hvor du er. En drøm av en serie som aller best oppleves med en behandling, akkurat slik de ville gjort det i Budapest.

Velkommen til oss!

Her kan du lese mer om fem av våre favoritter fra Omorovicza:

Omorovicza Ultramoor Mud Mask

Omorovicza Ultramoor Mud Mask er en anti-age leiremaske som på bare noen få minutter strammer og løfter huden. Den har en mild peelende og dypt rensende effekt på porene, og vil også jevne ut og lysne huden.

Omorovicza Queen Oil

Et must for den sensitive huden! Omorovicza Queen Oil er en rik olje som roer ned og reparerer tørr hud. Oljen styrker hudens fuktbarriere og jobber med dehydrert hud, hormonelle forandringer, påvirkninger som stress, sesongskifte eller overbehandling av huden. Tre ulike omega oljer gjenoppbygger hudens lipidnivåer og holder på fukten. Hudens struktur strammes opp, og en cocktail av antioksidanter, vitamin C, E og K beskytter hudens barriere.  

Omorovicza Even Tone

Har du uønsket pigmentering i huden er dette serumet for deg.
Even Tone er et mildt, effektivt serum som jobber med alle typer ujevnheter i huden. Serumet korrigerer hyperpigmenteringer, aldersflekker og solskader. Mikroalger og syrer glatter ut huden på en skånsom måte og niacinamide jevner ut hutonen, demper rødhet og jobber med forstørrede porer. Kan brukes av alle hudtyper og hudtoner, inkludert sensitiv hud.

Omorovicza The Cure Set of 9

Det beste du kan gjøre for huden din infor en ny sesong (I tillegg til å booke en hudpleiebehandling) er å restarte huden med The Cure set of 9. Det er et intensivt 9-dagers ampullprogram som fornyer og gjenoppretter sliten og stresset hud. Etter fullført program fremstår huden uthvilt og strålende, med en ungdommelig glød.

Omorovicza Gold Rescue Cream

Gold Rescue Cream gir intens pleie og slukker tørsten hos selv den tørreste hud. Kremen utnytter kraften av kolloidalt gull for å redusere skader i huden, og gjenopprette dens elastisitet. En intenst pleiende barriere-krem som vil etterlate huden din revitalisert og forynget.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen