Blå drømmer i sommer

Crême De La Mer Blue Heart

Verdenshavene spille en viktig rolle i våre liv, og holder luften ren og jorden levelig. La Mer er dedikert til å øke bevisstheten om betydningen av sunne hav over hele verden. For å feire World Ocean Day, bringer La Mer deg et nytt begrenset opplag  av sin elskede Crème de la Mer.

Acqua Di Parma Blue Mediterraneo Ginepro di Sardegna

En dynamisk og oppkvikkende duft som åpner med friske aksenter og pikante noter av pepper og muskat som går over i et aromatisk hjerte av einer, sypress og salvie. Duften avrundes med elegante noter av virginia og sedertre.

Sisley Express Flower Gel

Kåret til beste fuktighetsmaske av Instyle Best Beauty Buys 2013. Få en hud som føles friskere, glattere og smidigere.På bare 3 minutter vil du oppleve at masken:visker ut synlige tegn på tretthet og stress, strammer opp huden og gjennoppretter gløden.

La Prairie Skin Caviar Body Souffle

Lett som en souffle er denne overdådige kremen en luksus behandling for hele kroppen. Forskerene på ved La Prairie mener at kroppen fortjener like mye fukt, beskyttelse og pleie som ansiktet. De oppstrammende kaviar ekstraktene forsterker hudens barrière og regulerer fuktigheten.En mild peeling effekt fra willow bark, og algeekstrakter og koffein vil stimulere blodsirkulasjonen i de øvre lag av huden. Dette gir en oppstrammende effekt på slapp kroppshud.

Kyme Solbriller

Fåes kun i butikk

La Prairie Skin Caviar Body Souffle

Lett som en souffle er denne overdådige kremen en luksus behandling for hele kroppen. Forskerene på ved La Prairie mener at kroppen fortjener like mye fukt, beskyttelse og pleie som ansiktet. De oppstrammende kaviar ekstraktene forsterker hudens barrière og regulerer fuktigheten. En mild peeling effekt fra willow bark, og algeekstrakter og koffein vil stimulere blodsirkulasjonen i de øvre lag av huden. Dette gir en oppstrammende effekt på slapp kroppshud.

Holistic Silk Sovemaske Blue

Det lukseriøse internasjonalt anerkjente britisk lagde Holistic Silk sine fløyelsmasker, fylt med lavendel; er en vidunderlig opplevelse. Den stenger alt lys ute og fyller luften rundt deg med deilig avslappende aroma. Det vakre fløyelsbåndet gjør at du kan justere masken og du vil ha følelsen av å ikke ha noe over øynene.

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Dette fantastiske serumet arbeider hele natten for å gjennomfukte huden. Resultatet er en uthvilt hud full av glød.
Serumet er beriket med nattlysolje, omega-6 fettsyrer og essensielle oljer.

Omorovicza Blue Diamond Resurfacing Peel

Denne peelingen med opal krystaller  lysner opp, bringer frem glød og strammer opp huden. Melkesyrebakterier og kraftfulle AHA syrer fornyer overflaten og stimulerer huden til cellefornyelse.

Oribe Shine Supershine Light Moisturizing Cream

Oribe Shine Supershine Light Moisturizing Cream er for deg som vil skinne som solen. Medium hår og ekstra langt hår.

Skriv melding

Abonner Til toppen