Bli med backstage på TOM FORD show!

Vår sosiale medier ansvarlig Marthe (som er tidligere frilans makeup-artist) dro til Milano for å sminke på TOM FORD sin Spring/Summer 2024 visning. Her er bildene fra backstage og en guide til hvordan du oppnår den egdy sminkelooken.

1 stk spent makeup-artist på vei til show! Marthe har assistert Key-artisten Dick Page ved flere anledninger før, men det var selvsagt ekstra stas å bli spurt når det er TOM FORD BEAUTY som skal brukes for å kreere looken.
Let`s do this!
Legenden Dick Page var Key makeup artist på showet og har laget den fine looken i samarbeid med Peter Hawkings, som er den nye creative director hos TOM FORD. Her demonstrerer Dick looken slik at alle vet nøyaktig hvordan den skal legges.
Høstens nyhet, Eye colour quad i “Dark opulence” var en av nøkkelproduktene.
Så er det bare å sette i gang, det er hele 60 modeller å gjøre klare.
Huden ble holdt veldig naturlig med et touch av Shade & Illuminate foundation. Det ble også lagt en lett kontur og mye highlight med ikoniske shade & Illuminate contour duo. Øynene fikk edgy smokey eyes og et tykt lag maskara. Fordi det er en look til show så er den nokså dramatisk, men denne kan man fint gjøre mer wearable med noen små tilpasninger. When in doubt, smoke it out!
Etter sminke og rehearsal var det på tide å hoppe i klærne.
Det ble også skutt masse bilder før showet, både lookbook og bilder til Tom Ford Beauty.
It takes a village!
På selve showet hadde alle modellene store solbriller, og det var så fint å se den dramatiske øyesminken skinne gjennom.
Foto: TOM FORD.

Slik får du looken:

 1. Start med øyesminken så du slipper at svart øyenskygge fester seg i foundation.
 2. Legg svart eyeliner/kajal på våtkanten oppe og nede, mellom vippene, og i en bred linje over og under øyet. (Viktig å bruke et produkt som kan blendes) Ta deg god tid slik at all hud blir dekket med svart.
 3. Med en ren kost, blend eyelineren opp over global og til den graderes til “ingenting”.
 4. Legg et tykt lag Extreme mascara fra TOM FORD både oppe og nede. Pass på å fange hver eneste vipp!
 5. Bruk den svarte skyggen i TOM FORD Dark Opulence paletten, og sett eyelineren med denne svarte skyggen. Sørg for at du har mest intensitet nærmest øyenvippene og at også skyggen graderes til ingenting.
 6. Bruk den burgunder øyenskyggen i TOM FORD Honeymoon paletten, og legg denne på øyenlokket og soft den i globalen (La denne være skyggen du legger høyest, slik at du får en myk og fin overgang til huden) Legg den også i overgang mellom skygge og hud under øyet.
 7. Legg en smal flytende eyelinerstrek med TOM FORD Eye pen i fargen “deeper” for en ekstra markering langs øyenvippene. Trekkes ikke ut i en vinge.
 8. Rydd opp i huden og sørg for at den er helt ren.
 9. Legg et tynt lag med Shade & Illuminate foundation der du trenger det for å jevne ut hudtonen.
 10. Legg en svak markering under kinnbenet med Shade & Illuminate contour duo (velg den fargen som passer din hudtone best)
 11. Legg highlighteren fra samme palett på tinning, nedover på kinnbenet, langs neseryggen, i amorbuen, og på haken.
 12. Frisk opp ansiktet med et hint av rouge fra Tom Ford sin blush duo hvis du ønsker.
 13. Sett sminken og matt ned T-sonen med det nye finishing pudderet fra Tom Ford.
 14. Avslutt med å kombinere litt leppepomade sammen med litt av highlighteren og konturfargen i contour duo for å dempe eventuelt rosa preg på leppene.

Shop the look:

TOM FORD Shade and Illuminate Soft Radiance Foundation SPF50

Tom Ford Eye Color Quad – 44 Dark Opulence

TOM FORD Eye Color Quad – Honeymoon

Byredo Kajal Pencil Kali Kali
Da vi ikke har den svarte Tom Ford eyelineren som ble brukt på showet i vårt sortiment foreslår vi en som ligner! Det viktigste er at det er en eyeliner som ikke setter seg fast til huden (vannfast) men som kan blendes og jobbes med, som denne fra Byredo.

TOM FORD Extreme Mascara Raven

TOM FORD Shade & Illuminate Contour Duo – Intensity 1

TOM FORD Eye Defining Pen – Deeper

Ekstra stas var det at den vakre modellen Sigrid, som var Marthes andre modell på showet også ble brukt til å ta de offisielle TOM FORD BEAUTY bildene. Her kan dere se det ferdige resultatet. FOTO: TOM FORD BEAUTY.
FOTO: TOM FORD BEAUTY.

Se hele showet her:

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen