Bli med på digital masterclass i samarbeid med Westman Atelier

Denne måneden skal vi i samarbeid med Westman Atelier arrangere vår aller første digitale masterclass!!
Under “Open your eyes” masterclass vil to profesjonelle makeup-artister fra Westman Atelier holde demo, og vise ulike looks samt tips og triks. Lag en stor kopp varm te, inviter en venn og bli med oss på en hyggelig kveld fylt av makeup!

TID:
Torsdag 27 januar, 2022, kl 19:30-21:00. Via Zoom.

Hvordan delta:
-Din inngangsbillett er et skreddersydd “Open your eyes kit” som inneholder en Eye Pods øyenskyggepalett, en Eye shadow brush 1 og Eye Love You mascara, samt en sample på Clean Glow Trio i en lekker Westman Atelier pose. Kitet får du kjøpt i butikk eller her.

-Når du har kjøpt din billett enten online, eller i butikk, vil du motta en E-post fra oss med invitasjon til masterclassen.

-Svar JA på E-posten hvis du ønsker å delta, så vil du motta en ZOOM link i forkant av eventet.

-Inviter gjerne en god venninne, kompis eller mamma og gjør det til en superkos kveld hvor du kan lære mer om sminke på en morsom og interaktiv måte.

-Vi oppfordrer deg til å legge sminke samtidig som makeup-artistene for å virkelig lære de beste tips og triks for deg.

Ønsker du mer informasjon eller veiledning kan du alltid
ringe oss på 22 44 61 42. Vi gleder oss!Open your eyes masterclass kit LES JOURSOpen your eyes masterclass kit RENDEZ-VOUSOpen your eyes masterclass kit LES NUITS

Kommentarer

Hei

Jeg har allerede kjøpt mange av produktene hos dere. Det eneste jeg mangler er contour stick og higlighter. Det bestiller jeg gjerne hos dere og jeg ønsker veldig å være med på kurset torsdag 27 januar.
Er det mulig å kjøpe billett uten å kjøpe hele kitet?

Med vennlig hilsen

Marianne Kleve Stenshorne

skrevet av Marianne Kleve Stenshorne / 01.11.22 - 12:39

Skriv melding

Abonner Til toppen