Bli med på masterclass med Westman Atelier.

Du er herved invitert til..

WESTMAN ATELIER X GIMLE PARFYMERI MAKEUP MASTERCLASS!

Bli med på en eksklusiv Westman Atelier masterclass holdt av Amy Prior, merkets egen internasjonale trener. Lær Gucci Westmans sminketeknikker og hvordan du legger fin og naturlig basesminke. Amy vil snakke om for viktigheten av rene ingredienser i skjønnhetsprodukter, vise øyesminketeknikker, og hvordan du skaper den ultimate hverdagsgløden ala Gucci. Her vil du få tips til enkle og effektive måter å oppgradere sminken din på uansett ferdighetsnivå. Du vil kunne stille spørsmål underveis, og det blir tid til personlig veiledning med en makeup-artist etterpå. Denne kvelden vil vi også selge eksklusive produkter som hair pin, Westman Ateliers eget duftlys, og nye farger i baby cheecks blush stick og Lit up highlighter stick.

DATO: Onsdag 6 og torsdag 7. september
STED: Gimle Parfymeri
TID: 18:00 – 20:00
BILLETTPRIS: Kr 1000 (Kan løses inn i produkt)

Ved kjøp over 2000,-  på Westman Atelier produkter denne kvelden vil du motta en liten gave.

Begrenset antall plasser. Ring oss i dag på 22 44 61 42 og book din billett.

Har du ikke mulighet til å bli med på kveldstid? Scroll videre for en annen fantastisk mulighet.

Dersom du ikke har anledning til å komme på masterclass vil vi også tilby 30 minutters 1:1 makeup veiledninger med Amy Prior onsdag 6. september på dagtid mellom 10:00 og 15:00.

Velg mellom flere ulike looks som fokuserer på nettopp det du ønsker å lære, enten det er basesminke, glød, øyesminke, eller hvordan å legge den perfekte hverdagssminken på fem minutter. Lær de enkle triksene, og bli tryggere på hvordan du sminker deg selv gjennom denne personlige veiledningen.

Verdi på 1:1 veiledning: Kr 1000 (Ved kjøp av 3 eller flere Westman Atelier produkter betaler du ikke for veiledningen, og vil motta en liten gave).

Ring og bestill i dag på tlf 22 44 61 42.

Velkommen!

Kommentarer

[…] Vi skal også arrangere en Westman Atelier masterclass kl 18-20 onsdag 6. september og torsdag 7. september. Trykk på denne linken for mer informasjon om eventet. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen