Bli med våre makeupartister backstage på byTimo visning

Foto Martin Rustad Johansen

Gimle Parfymeris makeup-artister stod for makeupen bak visningen til byTiMo på åpningen av Sommerro. Modellene fikk glødende hud, rødmende kinn, og noen av dem fikk skikkelige statement-lepper! Her er produktene vi brukte på visningen.
HUDPREPP:

Augustinus Bader The Cream 

Kremen med kultstatus, The Cream, er den perfekte base under makeup. Kremen fyller opp huden med fukt og etterlater den plumpet og med en jevnere hudtone. The Cream vil også roe ned en rød og irritert hud og etterlate huden med en frisk glød som var perfekt for looken denne dagen.La Mer The Hydrating Illuminator 

Vi elsker denne fuktgivende primeren fra La Mer som gir masse fukt og glød. Du kan velge å legge den som en primer etter hudpleien din, blande et par dråper i dagkremen eller foundation, eller legge den som en highlighter over sminken. Den plumper huden og gir en sunn og frisk glød som rett etter en ansiktsbehandling.Sisley Nutrive Lip Balm

Fantastisk behandling til sprukne og tørre lepper. Lip balmen har et høyt innhold av lindrende, mykgjørende og beskyttende lipider, som gir leppene pleiende fukt og beskyttelse. Vi dynket modellenes lepper i denne før vi fortsatte med resten av sminken.

Foto Martin Rustad JohansenGLØDENDE HUD:Westman Atelier Vital Skincare Complexion Drops

De magiske dråpene fra Westman Atelier er en foundation/skintint med lett til medium dekkevne som gir fukt og jevner ut hudtonen. Dråpene har en lett oljekonsistens som forvandler seg til et serum ved påføring. Westman Atelier kaller dråpene “det siste trinn i hudpleie og første steg i makeup”. Vital Skin Complexion Drops pleier og forbedrer huden og i følge Gucci Westman får du en ‘just-had-a-facial’ finish. Westman Atelier Vital Skin Foundation Stick

På områder du trenger å dekke litt mer, anbefaler vi Vital Skin Foundation Stick. Foundationen som kommer i en praktisk stick-form, gjør jobben enkel. Den gir fukt, demper rødhet i huden og gir en superfin glød.La Bouche Rouge Highlighter Stick Refill

La Bouche Rouge Highlighter har en nydelig kremet konsistens. Den etterlater ingen tekstur, bare fantastisk glød! Vi kan nesten ikke tro hvor fine disse blir på huden. Både highlighteren og blushen inneholder hyaluronsyre og tang, som er kjent for sine anti-age egenskaper. 

Foto Martin Rustad JohansenFRISKE KINN:Westman Atelier Baby Cheeks Blush Stick – Chouchette

Looken vi la var veldig naturlig, men alle fikk gode roser i kinn. Vi brukte kremblush fra Westman Atelier for å oppnå dette. Chouchette er en nude peach som gir et friskt uttrykk. Vi la denne på de lyse modellene og mikset inn med Bichette der vi ønsket mer farge.

Farge: ChouchetteWestman Atelier Baby Cheeks Blush Stick – Bichette

Farge: Bichette
Foto Martin Rustad Johansen
Foto Martin Rustad Johansen
ØYNE:

La Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette Refill -Tage

Vi la en matt palett på øynene, i naturlige bruntoner. Øyenskyggen fra La Bouche Rouge inneholder 93% naturlige ingredienser, uten talkum eller silikon. De har en kremet konsistens som er lett å legge, og inneholder både hyaluronsyre og sheasmør for å gi fuktighet og komfort.

Farge: TageLa Bouche Rouge Mascara Le Sérum Noir

Vi la et lett lag maskara, og når du ønsker et naturlig resultat er Le Serum Noir fra La Bouche Rouge et godt valg.TOM FORD Brow Sculptor With Refill

Brow Sculptor er brynspennen vi alltid kommer tilbake til. Med denne kan du forme og fylle inn brynene på en enkel måte. Vi kan alltid stole på at denne sitter på hele dagen.

Foto Martin Rustad JohansenLEPPER:La Bouche Rouge Matte Lipstick Refill

Med fargen 70´s America får du virkelig det vi kaller statement lepper! Vi mikset sammen denne og “Le Dorè” og hos noen la vi også til et touch av rosa. Vi elsker å kunne mikse fargen for å skape en helt ny unik nyanse!
Leppestiftene fra La Bouche Rouge har en kremet, myk konsistens og pleier leppene med en serumformel som består av 86% naturlige ingredienser.

Farge: 70´s AmericaLa Bouche Rouge Leather Lipstick Case

Da alle leppestiftene, blush stick og highlighter stick fra La Bouche Rouge er laget med et refillsystem, anbefaler vi å legge de i et av de vakre læretuiene. Etuiene kommer i mange ulike farger, og vi kan gravere de med dine initialer.

Foto Martin Rustad JohansenWestman Atelier Lip Suede Les Nudes

Resten av modellene fikk også laget en farge til seg, men her mikset vi sammen den perfekte “nude” ved hjelpå av Les Nudes paletten fra Westman Atelier. Et must-have i enhver sminkepung spør du oss!

Modellene med Nude lepper fikk også limt på en perle i øyekroken <br>
Alle modellene ble mattet ned i T sonen med det nye Vital pressed skincare powder fra Westman Atelier
Siste sjekk gjennom Marthe som var team ansvarlig

Takk for oss byTimo!

Skriv melding

Abonner Til toppen