Bonjour La Bouche Rouge!

Lyst på den perfekte “French girl” sminkelooken?
I går lanserte vi det franske IT-merket La bouche rouge eksklusivt hos oss i Norge!
La bouche rouge lager bærekraftig luksus, kvalitetssminke med rene, naturlige ingredienser, i en lekker, refillbar innpakning. Très Chic!


Re-think, re-fill, re-cycle.
La bouche rouge ble lansert i 2017 med visjonen om å lage et bærekraftig luksusmerke. Et merke som bruker rene, naturlige ingredienser, pakket inn i refillbare, resirkulerbare skinnetuier, helt uten bruk av plast. La bouche rouge er håndlaget i tråd med den franske ånden og historien.

I merkets sortiment finnes det produkter for både ansikt, øyne og lepper.
Alle produktene er en krysning mellom sminke og hudpleie, og inneholder ingrediensersom pleier, fukter og beskytter. Et godt eksempel på dette er deres maskara Le serum noir, som blant annet ved hjelp av jojoba olje og carnubavoks styrker vippene og tykner vippene.
De håndlagede kostene fra Japan har et vakkert treskaft, og er de mykeste syntetiske kostene vi noen gang har vært borte i.

Historien startet da Nicolas, grunnlegger av merket fikk sin første sønn. Etter åresvis i skjønnhetsbransjen ønsket han ikke at hans kone skulle bruke produktene som fantes på markedet under sin graviditet. Drømmen om et helt annerledes merke ble til. Nicolas kone elsket røde lepper, derfor startet de med leppestiftkolleksjon, og navnet La Bouche Rouge som er fransk for “Den røde munnen”. Produktene blir laget i Frankrike, og er produsert uten bruk av petrokjemiske stoffer, silikon og mikroplast. Produktene er veganske, foruten etuiene i skinn. Vi har dog et svart vegansk skinnalternativ laget av selveste Stella McCartney.

I stedet for emballasje som kastes etter bruk finnes det et lekkert håndlaget etui til hvert produkt, som lages av overskuddsmateriale fra skinnleverandøren Tanneries de puy som leverer skinn til alle de største motehusene i verden. Etuiene sys for hånd, og kan dekoreres med dine initialer for et ekstra personlig touch.


SE HER for fullt sortiment og kom innom oss for å oppleve dette merket med egne øyne.
Skriv melding

Abonner Til toppen