Byredo inviterer deg “to the wild side” med Animalique.

Vi introduserer Byredos spennende nye parfyme; Animalique.

Animalique er en nydelig lærduft som tar deg med på en reise rett inn i naturens hjerte. Som en nøkkel til det ukjente, oppfordrer denne parfymen deg til å utforske dine egne instinkter og inviterer deg til å vise frem ditt sanne ærligste deg.

Duftpaletten i Animalique er både rå, varm, og jordnær. Med hvitt semsket skinn, mimosa, og tobakksblader som hovedingredienser skaper den en umiddelbar tiltrekning og dybde. Sitrusfrukter i topppnotene gir den et friskt preg, mens sandeltre, “crisp” amber runder den mykt av på huden. Lill-Ann forklarer den som litt dyrisk, rå, og med en dose galskap, samtidig som den er varm og kjærlig.

Dette er duften for de eventyrlystne, de som ikke bare tør å trå utenfor det vanlige, men som trives der. La Animalique være duften som speiler din egen unike sjel!

Toppnoter: Sitron, bergamott
Hjertenoter: Mimosa, fiol
Basenoter: Amber, semsket skinn, tobakk

BYREDO Animalique Eau de Parfum

«Animalique speaks to the primal instinct and authentic essence of every person. The idea is that beneath the complex layers of our true selves resides a spiritual animal. Fresh top notes of lemon and bergamot give way to a warm, floral heart of mimosa and violet before the fragrance transitions into a wild atmosphere of suede, amber and tobacco leaves. Where inhibitions fall, fantasy and reality collide as Animalique evokes the sensuality of nature.”

– Ben Gorham, Founder & Creative Director, Byredo

Visste du at BYREDO også har en egen makeupserie med den anerkjente makeupartisten Lucia Pica i spissen som creative director? Den er like unik og spennende som parfymene, og sterkt inspirert av Ben Gorhams oppvekst og familie. I dette innlegget kan du lese mer om Byredo makeup og du er alltid velkommen inn til butikken for å prøve.

author avatar
Gimle Parfymeri

Skriv melding

Abonner Til toppen