Chanel makeup høstkolleksjon er kommet!!

 

 

 

 

 

 

“En poetisk høstpalett. En lek med fargerike komposisjoner. Uskyldige og stormfulle skygger uttrykker lidenskap og følelser”

 

Negleleakker, lipgloss, lebestifter,øyenskygge, rouge, eyelinerpenn og foundationpudder i fantastiske farger. Kom innom butikken for å se. Vi hjelper deg gjerne med makeup veiledning og hvilke farger som passer best til deg. 

 

 

 

Kommentarer

Hei og god dag 🙂 Jeg lurte på om dere har Chance parfymen fra Chanel? Hvis ja, hva koster det? Og er det mulig at jeg overfører pengene til deres konto og dere sender det til meg? Jeg har handlet slik fra dere en gang før, da kjøpte jeg Jersey Girl parfymen fra Chanel (meeeeeget fornøyd og happy med den :-))
Tusen takk, på forhånd. 🙂

skrevet av Reka-Agota Kvalsund / 12.13.18 - 10:46

Skriv melding

Abonner Til toppen