Creme de La Mer- alt du trenger å vite.

creme-de-la-mer_2629681b

 

 

Her er en introduksjon til deg som vurderer å begynne med La Mer sin hudpleieserie, eller som bare vil vite litt mer om denne fantastiske og unike serien.

For femti år siden pådro romforskeren Dr. Max Huber seg alvorlige forbrenninger ved et uhell i laboratoriet. Hverken vitenskapens eller medisinens verden kunne tilby den hjelpen Hubert desperat søkte, så han satte seg fore å forvandle huden på sin egen hånd.

Etter 12 år i bransjen og 6000 eksperimenter hadde ham endelig ferdig utviklet den dyrebare og næringsrike Miracle Broth.

I dag finnes The Miracle Broth i hjertet av alle La Mer-produkter.

Miracle Broth består av gjæret tang som er behandlet med lyd og lys.

 

Det viktigste for at vi skal kunne hjelpe deg er å vite hvordan du opplever huden din.

Er den tørr, fet eller har du en kombinasjonshud? Har du noen bekymringer i forhold til huden din, og er det noe spesielt du gjerne vil jobbe med eller fokusere litt på?

Alt dette er viktig informasjon som vi må ha for at vi skal kunne gi deg de produktene som passer spesielt til deg.

 

For den tørre huden

 • Cleansing Lotion, er en rensemelk som fjerner overflødig talg, urenheter og øyesminke uten å tørke ut.
 • The Tonic, det rosa ansiktsvannet inneholder La Mer sine spesielle og næringsrike ingredienser fra havet. Frisker opp og toner huden etter rens.
 • Creme de La Mer, ansiktskremen som er født fra havet og har evnen til å synlig forvandle huden. Linjer, rynker og porer blir mindre synlig og huden blir fastere.
 • Serum etter behov (se lenger ned)

For den fete huden

 • Cleansing Foam eller. Cleansing foam er en skummende ansiktsvask med hvitt perlestøv, havalgefiber og La Mer sitt spesielle næringsrike vann.
 • Cleansing Gel. Geleen er en lett skummende oljefritt renseprodukt som skånsomt fjerner overflødig talg, urenheter og make-up.
 • The Oil Absorbing tonic, et ansiktsvann som bidrar til å revitalisere, friske opp og tone huden uten at den blir irritert. Reduserer overskudd av talg som kan føre til uren hud slik at huden føles roligere og renset.
 • The Moisturizing gel cream, en svært lett gele får huden til å føles frisk og fuktet. Leverer den samme gløden og fornyelsen som orginalkremen, men er mye lettere.
 • The oil absorbing lotion, en olje fri lotion som fukter og pleier huden i dybden med en lett og flytende konsistens som gir huden en myk, vakker og matt finish. Ideell til varmt vær og sommer.
 • Serum etter behov (se lenger ned)

For kombinasjonshud

 • Cleansing Foam, en skummende ansiktsvask med hvitt perlestøv, havalgefiber og La Mer sitt spesielle næringsrike vann
 • The moisturizing soft cream. Dette er en luksuriøs ansiktskrem som har de samme egenskapene som creme de la mer , men i en lettere konsistens. Den trenger dypt ned i huden for å styrke og fukte den. Huden blir fornyet og oppfrisket og får en ungdommelig utstråling.
 • The tonic, det rosa ansiktsvannet inneholder La Mer sine spesielle og næringsrike ingredienser fra havet. Frisker opp og toner huden etter rens.
 • Serum etter behov (se lenger ned)

Anti aging produkter

Serumer

 • The Regenerating SerumDette serumet med The Miracle Broth og stamceller fra havplanter fremskynder hudens naturlige cellefornyelse og visker ut linjer og rynker. Huden ser øyeblikkelig revitalisert ut og blir med tiden fastere og med enn mer ungdommelig utstråling.
 • The Radiant Serum. Dette intense serumet gir omgående huden en klarere og jevnere overflate. Pigmentflekker blir mindre synlig, og La Mers unike Blue Algae Lift Ferment medvirker til å fremme hudens naturlige kollagenproduksjon.
 • The Lifting Contour Serum. Dette serumet er helt nytt og revolusjonerende og jobber mer enn noen av de andre med å løfte, stramme og skulpturere ansiktet. Den stimulerer hudens naturlige kollagenproduksjon

Spesialprodukter

 • The Lifting IntensifierDette konsentrerte serumet arbeider målrettet mot selv dype rynker. Det inneholder Blue Algae Life Ferment som fremmer hudens naturlige produksjon av kollagen og elastin og strammer øyeblikkelig opp huden. Aldringstegn blir mindre synlige, samtidig som huden styrkes og føles fastere. Benyttes med fordel sammen med serumene.
 • The Concentrate. Denne revolusjonerende og svært effektive eliksiren er skapt for å lindre irritasjon og rødhet forårsaket av kjemisk peeling, mikrodermabrasjon og laserbehandling. Den er beriket med en høy konsentrasjon av The Miracle Broth og lavendelekstrakt som styrker hudens fuktighetsbarriere slik at den ser strålende og fornyet ut. Kan også brukes på brannskader, solbrenthet og sår generelt. Kalles La Mer sin “første hjelp”.

Øyekremer

 • The Eye Concentrate. Denne lindrende øyekremen inneholder jernholdige mineraler og tre konsentrerte former av The Miracle Broth, om gir en vesentlig reduksjon av mørke ringer, linjer og rynker.
 • The Eye Balm Intense. Denne lindrende balsamen inneholder tre unike former av The Miracle Broth, samt det unike Marine De-Puff Ferment som reduserer hevelser og visker ut linjer og rynker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

Jeg kunne tenke meg å prøve La Mer øyekrem. Er godt voksen og har sensitiv hud.
Veldig allergisk for skalldyr. Vet dere om det er skalldyrekstrakt i denne øyekremen?

vh
Lisbeth NIelsen

skrevet av Lisbeth Nielsen / 11.22.18 - 11:51

Hei Lisbeth!

Det er ikke skalldyrekstrakt i øyekremen til La Mer, så den kan du trygt prøve ut. Vær nøye med å ikke påføre for tett på øyet, spesielt siden du har sensitiv hud.

Beste hilsen fra Victoria

skrevet av Annette / 12.03.18 - 14:27

Skriv melding

Abonner Til toppen