D.S. & DURGA fanger duften av en regnbue i sin nye parfyme, Steamed Rainbow.

Foto: D.S. & DURGA

Så, hva lukter egentlig en regnbue? David Moltz har lenge drømt om å skape en parfyme som fanger det fargerike fenomenet. Etter mange års prøving og feiling ble han endelig fornøyd; en steamy og leken tolkning med en miks av floralt, sitrus, og tre. Vi kan love deg at du har aldri luktet noe liknende!

D.S. & DURGA er et parfymemerke som ble grunnlagt i 2007 av David Seth Moltz og Kavi Moltz, en musiker og en arkitekt som møttes på gaten i Brooklyn, og delte en lidenskap for duft. Merket er basert i Brooklyn, NY, og lager unike og spennende dufter, inspirert av historie, minner og musikk. De lager også verdens morsomte duftlys!

Nyheten Steamed Rainbow er, som nevnt, David sin tolkning av hvordan en regnbue lukter. Det er en spennende og unik duft, laget av ingredienser i alle regnbuens farger som rød mandarin, appelsin, grønn seder, blå mandelblomst og fiol. Den inneholder en kombinasjon a sitrus, blomster og trenoter. Tenk deg en blomstereng etter en regndusj, hvor solen titter frem og regnbuen farger himmelen på vakkert vis.

“Our spring launch is something I’ve been working on for years. I used one red ingredient, one orange, and so on to make something that smells like a real rainbow. If only you could catch one.”
-D.S.

D.S. & DURGA Steamed Rainbow

Kommentarer

[…] 1.5mlNew-york duoen David og Kavi har laget noen av de morsomste parfymene i butikken. Med navn som Steamed Rainbow, Pistachio, og I don`t know what viser de frem sin enorme lekenhet og fantasi, i tillegg til å […]

[…] D.S. & Durga kan vi anbefale deg å lese disse innleggene fra oss: -Duften av en New York bistro-D.S. & DURGA fanger duften av regnbuen -Nytt merke: D.S. & […]

Skriv melding

Abonner Til toppen