De deiligste produktene til vinterferien

Gi vinterferien lys, varme og luksus med disse lekre produktene. Vi har alt du trenger til hud, hår og kropp for å pleie deg selv litt ekstra mens du venter på våren!

 

MEMO Siwa

Siwa er en veldig myk, kremaktig og luksuriøs duft. Den dufter som følelsen av et kasjmirsjal, varm som et teppe. Perfekt å svøpe seg i nå på vinteren. Noter av vanilje, whisky og popkorn.

 

Omorovicza Miracle Oil

Omorovicza sin legendariske Miracle Oil gir huden akkurat det den trenger for å stråle på tross av skiftende værforhold. Tilfører huden fuktighet, reduserer fine linjer og beskytter huden mot ytre stressfaktorer. Absorberes umiddelbart og føles nydelig på huden.

 

TOM FORD The Ultimate Bronzer

Solpudderet fra Tom Ford er blitt en klassiker, føles herlig silkemyk på huden og gir en solkysset, forførende glød.

 

Biologique Recherche Biomagic Mask 

Biomagic Mask er en rengjørende og oppstrammende maske med høy konsentrasjon av vitaminer og kaolinleire. Perfekt for å gjøre huden jevn og glatt etter en lang vinter.

 

La Mer The Reparative Body Lotion

La Mer The Reparative Body Lotion er en body lotion som aktivt bidrar til å gi huden et yngre utseende. Den fukter, strammer opp og jevner ut hudtonen. Huden holdes fuktig hele dagen. Føles luksuriøs og deilig på huden, perfekt til å pleie deg selv litt ekstra.

 

Giorgio Armani Prima Nourishing Glow Enhancer 

Dette er en oljegelé som gir selv den tørreste vinterhuden næring og pleie. Bruk den for øyeblikkelig glød!

 

Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate

Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate er et serum som gir nytt liv til sliten, farge-og energiløs hud. Den fukter i dybden og forebygger uttørking og tidlige aldringstegn, i tillegg til at den reduserer synligheten av rynker og jevner ut huden.

 

Sisley Instant Glow Primer

En lysende primer og highlighter for en glødende og strålende hud, som varer hele dagen. Sørger for at påfølgende makeup sitter bedre og gir en sunn utstråling.

 

Oribe Gold Lust Pre-Shampoo Intensive Treatment

Bring tilbake gløden i et livløst hår! Denne regenererende pre-shampoo behandlingen smelter inn i håret, er dypt fuktende og reparerer samtidig som den gir beskyttelse mot ytre påvirkninger som vasking, styling og klima. Resultatet er et mykt, glansfullt og styrket hår.

 

Skriv melding

Abonner Til toppen