De fineste øyenskyggene til hverdagsbruk.

Foto: Sisley

6 øyenskygger som er perfekte i en travel hverdag. Skyggene gir en fin effekt, er enkle å legge, og passer alle.

Sisley Les Phyto-Ombres Luminous Eyeshadow

Med en hybridtekstur av pudder og krem smelter Sisleys øyenskygge inn i huden og legger seg som et naturlig slør på øyelokket. Øyenskyggen er beriket med planteekstrakter og passer derfor godt til sensitive øyene. Fargen silky rose en den perfekte skyggen når du bare ønsker et hint av farge og shine.

Farge: Silky RoseTOM FORD Eye Color Quad

Vi elsker palettene fra Tom Ford av flere grunner. For det første er skyggene godt pigmentert, uten at det gjør dem noe vanskelige å legge. Alle skyggene blender raskt og enkelt sammen, og fargekombinasjonene er alltid lette å bruke. Vi opplever null skryggedryss (Det er jo det verste som finnes på travle morgener!) Og så liker vi godt at alle palettene inneholder noen lyse og noen mørkere skygger som gjør at du kan skape akkurat det uttrykket du føler for den dagen. Du kan ikke treffe feil med fargen Nude Dip.

Farge: Nude Dip


La Bouche Rouge Les Ombres Eyeshadow Palette Refill

“Tage” fra La Bouche Rouge er en vakker base-palett med nydelige bruntoner som vi mener alle vil ha glede av i sminkepungen. Du kan tenke på den litt som å ha en hvit skjorte og svarte bukser i skapet. Som alle La Bouche Rouge produkter er også øyenskyggen tilsatt gode hudpleiende egenskaper, her finner du blant annet fuktigvende hyalurosnyre og sheasmør. Paletten kommer i et refillbart system, som kombineres med det vakre håndlagede etuiet Leather Compact Case i skinn. Etuiet er en èn gangs investering i høy kvalitet.

.

Farge: TageLa Bouche Rouge Leather Compact Case

I stedet for emballasje som kastes etter bruk finnes det et lekkert håndlaget etui som lages av overskuddsmateriale fra skinnleverandøren Tanneries de Puy, som leverer skinn til alle de største motehusene i verden. Etuiene sys for hånd, og kan graveres med dine egne initialer.

Farge: CamelSisley Phyto-Eye Twist

For deg som ønsker å bruke maks femten sekunder per øye kan vi anbefale den praktiske blyanten Eye Twist fra Sisley er både øyenskygge og eyeliner i ett. Den er en myk kremet formula som glir over øyelokket på et blunk, og er fin å bare duse ut med en fingertupp. I tillegg er den er vannfast, så den ville sitte støpt hele dagen. Kommer i 16 nyanser.

Farge: Black RoseWestman Atelier Eye Pods

Eye Pods Rendez-Vous er en nydelig øyenskygge trio i de fineste farger: Lys fersken, kaki-grønn og den perfekte kalde brune. Skyggene er laget med rene ingredienser og en silkemyk krem/pudder-tekstur som er godt pigmentert og lett å blende.

Farge: Rendez-VousRMS Beauty Eyelights Cream Eye Shadow

Kremøyenskygge laget av økologisk grønn te og naturlige peptidquinoaekstrakt som gir fukt og næring. Øyenskyggen er rikt pigmentert, og gir en lysreflekterende finish. Den gir et naturlig resultat, og om du ønsker en mer dramatisk effekt kan fargen bygges opp. 

Farge: Halo

Skriv melding

Abonner Til toppen