De perfekte ansiktsmaskene for sommerhuden.

Foto: Augustinus Bader

Vi har plukket ut 6 ansiktsmasker som dekker alle dine behov gjennom sommeren.

Dyprens

Omorovicza Deep Cleansing Mask

Omorovicza sin Deep Cleansing Mask er, som navnet tilsier, en skikkelig dyprensende behandling. Rik på kalsium og magnesium renser den tette porer og lysner huden ved å trekke ut urenheter, uten at huden etterlates stram og stiv. Påfør en sjenerøs mengde på ansikt og hals (unngå øyepartiet), og la virke i 15-20 minutter før du skyller den av. Huden etterlates skinnende ren, med massevis av glød. Den kan også brukes målrettet som en spottbehandling over natten.

Til øyepartiet

Augustinus Bader The Eye Patches

Vi hadde alle høye forventninger da vi fikk høre at Augustinus Bader skulle lansere The Eye Patches tidligere i år. Gleden var dermed stor da de stod til forventningene, og vel så det. Disse hydrogelmaskene er en luksuriøs behandling til øyepartiet, som gir intens med fukt og en jevnere hudtone. De reduserer mørke ringer, hevelser og fine linjer med umiddelbar effekt, samt at de stimulerer til cellenes fornyelsesevne. Perfekt etter en natt med lite søvn mens man nyter frokosten med en avis i hånden, eller før en spesiell anledning.

Fukt-boost på 3 miutter

Sisley Express Flower Gel

Denne ansiktsmasken ble kåret til beste fuktighetsmaske av Instyle Best Beauty Buys i 2013, og det med god grunn. Express Flower Gel inneholder aktive pleiende ingredienser, samt en høy konsentrasjon av ingredienser som gir masse fukt og som holder på fuktigheten i huden. Den har også en beroligende effekt som gjør den super å ha med i strandvesken, hvor du kan ta den på etter en dag i sola og la den virke på vei hjem. Huden etterlates friskere, smidigere og mer fyldig etter bare noen få minutter.

Nattmaske

Augustinus Bader The Face Cream Mask

The Face Cream Mask er en maske til både ansikt og hals, og har blitt en favoritt blant både oss og våre kunder. Den beroliger huden, fyller den med fukt, og forhindrer videre vanntap. I tillegg virker den oppstrammende, forbedrer hudens elastisitet, reduserer hyperpigmentering, og jevner ut hudens tekstur og hudtone. Bruk den enten som en quick-fix i 8-10 minutter, før du så skyller den av, eller sov med den for optimal effekt. Vi digger å bruke den to netter på rad for å gi huden en ekstra boost.

Tips: Bruk den over The Retinol Serum fra Augustinus Bader over natten, og huden vil føles god som ny når du våkner dagen etter.

Sheetmaske

Biologique Recherche MASQUE PIGM 400

Masque PIGM 400 er en sheetmaske som gir en friskere hud med masse glød på bare 15 minutter. Den inneholder konsentrerte aktive ingredienser som lysner, jobber med pigmentering og gir en jevnere hudtone. I tillegg er den rik på antioksidanter som beskytter mot frie radikaler og oksidativt stress. Huden etterlates jevnere, glattere med et friskt og glødende utseendet.

Glødgiver

Sisley Radiant Glow Express Mask

Kåret til beste maske for glød av Instyle Best Bauty Buys i 2013, er dette masken for deg som ønsker skikkelig glød. Den inneholder rød og hvit leire som virker absorberende, og planteekstrakter og essensielle oljer som er med på å fjerne urenheter i huden på en skånsom og effektiv måte. Huden etterlates “strålende” ren med en frisk, vakker glød, hvor all tegn til tretthet er visket bort.

Kommentarer

[…] Lyst å sjekke ut flere ansiktsmasker som er fine å bruke nå? Vi har samlet noen herlige favoritter i dette innlegget. […]

Skriv melding

Abonner Til toppen