Deborah Lippmann sikrer deg sommerens fresheste negler.

Deborah Lippmann har det du trenger for å få de fineste neglene for sommeren. Deres sortiment består av forskjellige typer av neglelakkfjerner, negleforsterker, base- og topp coat, samt en samling av neglelakker i de lekreste farger.

Neglelakker

Gel Lab Pro Color fra Deborah Lippmann er en prisbelønnet neglelakk, som gir glans og pleie til neglene. De er et sunt alternativ til gel-lakk, og gir neglene et blankt og velstelt resultat. De inneholder ingredienser som pleier neglene, er veganske, og har lang holdbarhet. Under har vi plukket ut noen av våre favorittfarger hvor det er noe for en hver smak.

Deborah Lippmann Gel Lab – Naked

Ønsker man noe mer nøytralt men likevel fint, så er en nude et sikkert valg. Naked er en lys nude, som passer til alt og til alle anledninger.

Deborah Lippmann Gel Lab – Love Me Tender

Love Me Tender er en Nude med et hint av en rosa undertone. Passer i likhet med Naked til alt, og til en hver anledning.

Deborah Lippmann Gel Lab – It´s Raining Men

Knall røde negler er både et lekkert og klassisk valg. It´s Raining Men er en klar rød farge, helt nydelig til solbrun hud.

Deborah Lippmann Gel Lab – Miss Independant

Ønsker man en neglelakk som synes, men med et noe mykere uttrykk enn sort, så er Miss Independant,- en lekker dyp burgunderfarge, et fint alternativ.

Deborah Lippmann Gel Lab – Love Yourself

Er man glad i burgunder men ønsker den noe lysere enn Miss Independant, så er er Love Yourself fargen for deg.

Deborah Lippmann Gel Lab – A Wink And A Smile

A Wink And A Smile er en dus lilla-blå, som er helt nydelig nå om sommeren. Bare tenk hvor fint til solbrun hud!

Deborah Lippmann Gel Lab – Stupid Boy

Lekker knall blåfarge, perfekt for deg deg som ønsker en fresh, iøyenfallende farge.

Deborah Lippmann Gel Lab – P.Y.T

P.Y.T er en dus rosafarge som gir deg det lille ekstra, men likevel holder det nøytralt. Det er dermed en farge som passer til alle, og til en hver anledning.

Base- og topp coat, negleforsterker, neglebåndsolje og neglelakkfjernere.

Deborah Lippmann Gel Lab Pro – Gel-Like Base And Top Coat Set

Et sett som består av base og topp coat som gir neglene pleie, glans og beskyttelse. Kan brukes med hvilken som helst neglelakk.

Deborah Lippmann – Hard Rock Hydrating Nail Hardener

Hard Rock er en base og topp coat som beskytter neglene med et høyt innhold av proteiner som fremmer vekst. De er dermed ypperlige for skjøre og svake negler, og etter fjerning av gel- eller kunstig negler som ofte kan slite på neglene.

Deborah Lippmann – Cuticle Oil Treatment

Det er fort gjort å glemme å pleie neglebåndet, men dette er viktig for at neglene skal se freshe og velstelte ut. Cuticle Oil er en fuktgivende neglebåndsolje som er rik på kokosolje og vitamin E fra jojobafrøolje. Den trenger dypt inn i huden og hjelper til med å mykgjøre, reparere og beskytte tørre og sprukne neglebånd. Og så dufter den deilig av kokos, nam!

Deborah Lippmann Lacquer Remover – The Stripper

Fjern neglelakken med den prisbelønnede neglelakkfjerneren The Stripper. Den vil raskt, effektivt og enkelt fjerne all neglelakk, fra de helt lyse til de aller mørkeste nyansene. Den har en naturlig duft av lavendel, og inneholder ingredienser som fukter og pleier neglene for et sunt og velstelt resultat.

Deborah Lippmann Lacquer Remover – The Stripper To Go 6pcs

Trenger du å fjerne neglelakken mens du er på reisefot, så er disse praktiske fingerhanskene helt geniale. Hver pakke inneholder en hanske som gjør det raskt, enkelt og smidig å fjerne neglelakken fra de helt lyse til de helt mørkeste nyansene. En hanske er nok til å rense all 10 neglene. Den dufter deilig av lavendel, og vil også tilføre fukt og pleie til neglene for et rent og velstelt resultat. Det er 6 hansker pr. pakke.

Sjekk ut flere av Deborah Lippmann sine neglelakker her; Deborah Lippmann.

Skriv melding

Abonner Til toppen