Er dette verdens beste fuktighetskrem?

Augustinus Bader sine fuktighetskremer er laget for å virke på huden helt på egenhånd – de behandler fine linjer, rynker, dehydrering, rødhet, tap av elastisitet, akne og synlige porer. De påvirker huden så den mer aktivt reparerer seg selv.

“The cream allows your skin to be its best because it’s based on your particular genetic code. It’s totally personalised.”

Augustinus Bader The Discovery Duo

Augustinus Bader The Rich Cream

En intenst luksuriøs, ekstremt fuktgivende krem som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser for å dramatisk og umiddelbart forbedre hudens utseende. Gir den ultimate beskyttelsen mot kalde, tørre klimaer og frie radikaler, og passer ypperlig til bruk om natten. Huden føles beroliget, styrket og fuktet, med en ungdommelig, sunn glød. Reduserer fine linjer og rynker, samt arr, aldersflekker, rødhet og ujevn tekstur.
For normal til tørr hud.

Augustinus Bader The Cream

En lett, forfriskende, og allikevel dypt fuktgivende krem som stimulerer hudens naturlige fornyelsesprosesser for å dramatisk og umiddelbart forbedre hudens utseende. Beskytter mot frie radikaler, og passer ypperlig til bruk på dagtid. Huden føles beroliget, styrket og fuktet, med en ungdommelig, sunn glød. Reduserer fine linjer og rynker, samt arr, aldersflekker, rødhet og ujevn tekstur.
For kombinert til fet hud.

Augustinus Bader The Body Cream

“Skincare cannot stop at the face”. En rik, luksuriøs krem til kroppen som gir dyp fukt og synlig forbedrer hudens tone og tekstur. Med 30 års forskning i ryggen har Augustinus Bader laget et kultprodukt som gir fastere, mer tonet og jevnere hud, etterlater huden silkemyk og vakker, og støtter en sunn barrierefunksjon. Motvirker cellulitter, strekkmerker, hyperpigmentering, tørr og sprukken hud, beroliger irritert og solbrent hud og gjør at huden føles spenstig og plumpet.

Skriv melding

Abonner Til toppen