Den nye ansiktbehandlingen alle snakker om

Non Tox behandlinger er utviklet og satt sammen av Amazing Space grunder Laura Bonnè.  Behandlingen er patentbeskyttet og kun de som har gått på kurs i regi av henne kan gjøre Non Tox behandlinger. Som eneste sted i landet får du denne spennende og revolusjonerende ansiktbehandlingen på Gimle Parfymeri.

Behandlingen består av:

1.Bindevevsmassasje

2. Akupunktur

3. Gue Sha massasje

 

Bindevevsmassasje

Bindvevsmassasje gjøres med små og lette bevegelser over de store musklene i ansiktet. Bevegelsene vi gjør puster liv i bindevevet slik at det sender elektriske signaler til cellene. Disse signalstoffene og hormonene skaper endringer i cellens aktivitet og øker cellenes ledeevne. Vi gjør også en innvendig kjevemassasje da mye av spenningene ligger der.

Teknikken stimulerer bla nervesystemet i bindevevet og løsner opp mimiske sammentrekninger og spenninger som danner linjer og rynker.

ansikt

 

Akupunktur

Alle linjer kan betraktes som en stagnasjon av Qi (energistrøm). Linjer gjør at sirkulasjonen i ansiktet blir dårligere og vevet vil ikke næres tilstrekkelig. Når vevet ikke får nok sirkulasjon og  ikke den næringen den trenger vil huden miste sin spenst og glød.

Linjer vil derfor kort sagt hindre god sirkulasjon til ansiktet.

Linjer kan være forårsaket av:

-Mimikk

-Nedsunket vev som kan lage folder

-Spenninger

 

Gue Sha

Dette er en eldgammel kinesisk massasje teknikk. Selve ordet Gue Sha betyr «skrape vekk feber» og den brukes både i ansiktet og på kroppen.

Hos oss bruker vi den i ansikt og med lette trykk øker vi blodgjennomstrømningen i de små overfladiske blodkarene.

Gue Sha øker opptaket av næringsstoffer fra oljen, eller kremen som vi bruker, i vårt tilfelle Amazing Space sin Arnica olje.

Selve stenen vi bruker er en Jadesten. Jade er en sten som ifølge kineserne er avbalanserende og bringer lykke.

«Jadestenen bringer sunnhet, rikdom og kjærlighet»

Den øker blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen som reduserer hevelser og linjer mens den kjølende effekt lukker porene og roer nervesystemet.

 

For best mulig resultat av Non Tox behandlingene anbefaler vi 6 behandlinger etter hverandre. Det beste er to ganger i uken hvis man kan få til det, hvis ikke går det fint med en behandling i uken.

 

 

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

[…] ekstra gode resultater anbefaler vi Non Tox behandlingen vi tilbyr her på Gimle […]

Skriv melding

Abonner Til toppen