Den perfekte røde leppestiften!

 

En rød leppe er en av de mest klassiske og slående tingene du kan gjøre for ansiktet ditt. Men de perfekte røde leppene er vanskelig å få riktig. Rødfargen kan ofte bli for blå, for rosa, for mørk eller lys. Hvis du synes det er vanskelig så kom innom oss så hjelper vi deg med å finne den perfekte rødfargen. Her er våre beste røde leppestifter!

Giorgio Armani Beauty Rouge d’Armani 400

Dette er en leppestift med en usedvanlig holdbar farge, som verken blekner, renner eller endrer seg, men som derimot sitter vakkert og holdbart på leppene i opptil 8 timer. Kombinert med utsøkt pleie som virker i opptil 6 timer, føles leppene behagelige og myke. Rouge d’Armani gir leppene en mettet, jevn, glatt og satengaktig finish.

Giorgio Armani Beauty Lip Maestro 400

Gir myke, gjennomfuktede lepper med en sofistikert matt finish – samt holdbarhet i opptil 8 timer. Lip Maestro er den første matte fargen til leppene. Den gir mer glans enn en vanlig matt leppestift og er mer sofistikert enn en lipgloss. Med Lip Maestro får leppene de vakreste fargene og en fyldigere, mer strålende og uimotståelig lekker look.

Giorgio Armani Beauty Rouge Ecstasy

Tilbyr en komfortabel og myk leppepomade, som etterlater leppene velpleide og vakrere dag for dag. Denne fløyelsmyke hverdagsleppestiften dekker leppene med ekstra skinnende nyanser og et fantastisk hold. Med Rouge Ecstasy har Giorgio Armanis første Color & Care-leppestift flyttet grensene for perfeksjon. Color & Care er det nye hybridproduktet, som starter en ny æra av leppestifter.

Sisley Phyto Rouge  41 Rouge Miami

Phyto Rouge er myk og behagelig på leppene og gir en vakker finish. Den gir deg ikke bare en fantastisk dekk, men beskytter og pleier huden med masse fukt.

 

TOM FORD Lip Color Matte Best Revenge

Tom Ford Lip Color Matte skaper et vakkert og sofistikert look med frisk farge. Formelen har en fløyelsmyk matt finish som holder hele dagen.

Skriv melding

Abonner Til toppen