Den ultimate øyekremen til natten

maxresdefault

Supremÿa Yeux

Den ultimate øyekremen til natten.

Korrigerer rynker, slapp hud på øyelokkene, mørke ringer og hevelser.

Denne fantastiske øyekremen inneholder en synergi av plantebaserte aktive ingredienser. Den optimaliserer cellenes  syklus og hemmer nedbrytning som skyldes UVB-stråler.

  • Acai-ekstrakt er en kraftfull antioxidant som beskytter årene og lysner mørke ringer.
  • Gjærekstrakt femmer gjenoppbygging  av de små blodkarene slik at oksygeninnholdet i huden økes, og hevelser og mørke ringer reduseres.
  • Havreekstrakt virker øyeblikkelig oppstrammende  og utglattende på de øvre øyelokk.

Supremÿa Yeux er testet av hudleger og øyenleger og er velegnet til alle hudtyper-også sart hud. Produktet inneholder hverken parfyme eller eteriske oljer.

Resultat

Allerede etter første påføring utviskes de fine linjene og øynene stråler av ny energi.

Natt etter natt reduseres aldringstegn rundt øynene. Rynkene glattes ut, øyelokkene strammes opp, mørke ringer og hevelser blir tydelig redusert.

author avatar
Gimle Parfymeri

Kommentarer

Hei!!
Finner ikke øyekremen som står omtalt, bare en nattkrem. Er det meningen at nattkremen skal brukes under øynene også, eller er det bare jeg som ikke finner den i sortimentet??

skrevet av Mettemille Egilsdotter-Østli / 01.14.14 - 18:05

Hei Mettemille!
Den er ikke kommet i nettbutikken vår ennnå dessverre. Vi holder på og oppdatere nettsidene og er ikke helt i mål. Øyekremen er en annen krem enn den vi skrev om og skal ikke brukes under øynene, men i resten av ansiktet. Vi har øyenkremen i butikken så du kan bare ringe oss på 22446142 så kan vi sende deg den, eller du kan komme innom.
Mvh Annette på Gimle Parfymeri

skrevet av Annette / 01.16.14 - 09:59

Skriv melding

Abonner Til toppen